söndag, maj 21, 2006

Mamma Mia

Ännu en arbetsvecka har passerat nu... Det känns bra att jobba och det är väldigt kul än så länge... Det känns förståss lite jobbigt att vara hemifrån största delen av dagen, men det är okej...

I fredags kväll var Mathilda på kalas. Det var en dagiskompis som hade grillfest. Jättemysigt! Jag och Melker var med en liten stund i början, men efter en halvtimme så gick vi iväg. Kompisen bor bara ett par hundra meter från mamma & pappa, så vi gick dit en stund. Jag behövde ge Melker mat och det kändes lite enklare att göra det hos m&p i stället för på kalaset.

Gick tillbaka till kalaset vid sju och då var det fortfarande full fart. En stund senare anslöt även Micke och vid halv åtta åkte vi hemåt.

I lördags hade vi en lugn och slapp förmiddag. Vi gjorde ingenting helt enkelt...
Strax innan två packade vi in oss i bilen och åkte hemifrån. Åkte först ner på Sätuna och handlade några smågrejor och sen åkte vi till mamma och pappa. Tog med oss all packning in - det kändes som som vi lämna barnen där i en vecka typ... Mathilda hade en hel massa saker med sig utöver kläder och allt annat... Vi fikade en stund först och sen vid tre gav vi oss i väg. Det var inga som helst problem att lämna dem, inte för att jag trott det heller. Mathilda var lite lessen på fredagskvällen när vi pratade om att hon skulle sova hos mormor & morfar. Hon ville inte sova själv, hon vill sova brevid mig. Jag sa då till henne att hon kommer att få sova brevid Melker , då säger hon: "Men han är ju ingen hjälte!" *fniss* Hon måste alltså mena att jag är en hjälte?!

Micke och jag åkte in till stan. Vi parkerade bilen vid centralen och tog sen t-banan till Skanstull. Gick därifrån till restaurang Faros. Där åt vi gott... Vi delade på en kall Meze-tallrik till förrätt och sen åt jag oxfile-spett och Micke åt pepparstek. Det var supergott!

När vi ätit färdigt började vi gå ner mot Slussen. När vi hunnit halvvägs så började det ösregna... Härligt! När vi till slut kom ner till Slussen var vi dyngsura... Vi tog båten över till Djurgården och där gick vi in på Lilla Hasselbacken och fikade i väntan på Mamma Mia.

Vid sjutiden gick vi över till Cirkus och inväntade att Mamma Mia skulle börja. Kvart över sju gick vi in och satte oss. Vi hade superbra platser och föreställningen var hur bra som helst. Jag hade hört så mycket positivt om den och var rädd för att jag skulle ha för höga förväntningar - men den levde verkligen upp till mina förväntningar och mer därtill! Den var verkligen hur bra som helst, underbar musik och himla kul!
När vi klev ut från Cirkus strax efter tio, så gjorde vi det med ett leende på läpparna. Vi var urnöjda!

Tog bussen tillbaka till bilen och åkte sen hemåt. När vi kom hem kollade vi lite på röstningen av Schlager-EM och sen la vi oss. Sov otroligt skönt och vaknade såklart med huvudvärk... Får alltid det när jag sover för länge. Suck!

Vi gick upp runt halv elva, och började fixa frukost. Det blev en gammal klassisk långfrukost. Mysigt! Låg sedan på soffan och slappade tills mamma och pappa kom med barnen.

Dom hade haft det hur bra som helst, och det hade gått jättebra med sömn för båda barnen. Skönt!

Nu väntar ännu en arbetsvecka, fast det blir en kort en.. Ledig torsdag och förmodligen även fredag. I morrn blir dessutom en kortdag, ska till dagis på vernissage på eftermiddagen.



Inga kommentarer: