fredag, februari 24, 2006

Melker går och Mathilda går i skolan

Vår bebis är ingen bebis mera, nu går han....
Han började släppa taget mer och mer förra söndagen, den 19:e februari. Innan dess hade han gått max två steg i taget, nu gick han plötsligt flera steg.

Han har fortsatt under veckan och blivit duktigare och duktigare för varje dag. Nu går han mest hela tiden. Nja... han kryper ju om han ska ta sig nånstans fort, men han börjar nästan alltid med att gå - om han står nånstans där han kan resa sig mot alltså.

I dag gick han ett par steg, stannade, vände om och gick tillbaka! Tufft!
Han ser ju så söt ut där han tultar omkring... Typ såhär :)


Härligt nerdregglad tröja och byxor på trekvarten...

I veckan har vi varit på kyrkans barntimmar, haft hemmaslappardag, jag har varit på en klädvisning på ÖF, månadshandlat på Maxi och i dag har jag och Melker varit på öppnis medan Mathilda hade gympafredag på dagis.

I morrn ska Mathilda ha sitt femårskalas (några dagar i förskott) för sina kompisar. Skoj! Hon är så sprallig inför det... Stora tjejen!

Hon sa förresten en sån bra sak häromdagen. Hon satt och funderade över hur man växer då man fyller år, och kom fram till att det är så här det ligger till:
- När kroppen hör "Ja må han leva", då vet kroppen att den ska växa.

För övrigt så kan jag meddela att hon har bestämt sin framtid nu. Hon ska bli frisör i Kina... Där ser man....



Här leker vi skola. Mathilda heter Elin (hon har skrivit det på översta raden...) och sitter nu och skriver alfabetet. Hon klarar nästan hela själv. Det var bara några få bokstäver jag fick hjälpa henne med. Duktiga tjejen min....


Mathilda ligger i sängen och pratar med mormor i telefonen

Inga kommentarer: