söndag, mars 04, 2007

Skithelg!

Magsjukan har hållit oss i sitt hårda grepp i helgen.. Bläk!

Melker kräktes i fredags eftermiddag och sen var det lugnt, han fick behålla middagen och kvällens välling. Så i går morse trodde vi det var lugnt och jag hoppades på att vi skulle kunna genomföra kalaset idag...


Jag och Mathilda åkte till Barkaby en sväng i går för att hon skulle få köpa något för pengarna från gammelfarmor. Hon fick gå runt och välja i egen takt inne på Toys'r'us. Det blev till slut två dockor... typ Barbie... inte helt oväntat! Vet inte hur många hon har nu?!

Jag passade även på att gå in på Jysk och köpa bäddmadrass till Melker säng och till bäddsoffan i teverummet. Innan vi åkte hem så gick vi och fikade. Mysigt!

När vi kom hem så möttes vi av Micke som mådde illa och Melker kräktes i stort sett direkt när vi kom innanför dörren... Suck! Avblåste då kalaset givetvis.. Mathilda tog det ändå rätt okej. Skönt!

Micke la sig och vilade och låg sen resten av dagen. Jag gav mig på att låta barnen måla med fingerfärg... Det var kul, men spårade ur till slut... Det blev till att stoppa barnen i badet och sanera köket efter det..

På kvällen under Melodifestivalen la Melker en jättespya över både honom och mig, och halva köket. Uäck!

Vid halv två i natt vaknade jag av att Mathilda kräktes i sängen. In med henne i duschen och sen sanera säng, vägg och golv. Mathilda somnar om i vår säng, och då vaknar Melker. Micke tar honom och jag fortsätter sanera i Mathildas rum. När jag håller på där så välter hinkhelvetet och vattnet rinner ut över golvet och in under bokhyllan. Fick dra fram bokhyllan och torka.. Då var jag gråtfärdig!

Jag vaknade med en sjuk huvudvärk i morse!
Micke mår bättre, Melker har varit kräkfri i dag men har diarré och Mathilda har kräkts en gång. Ska jag klara det tro? Jag är så rädd för att bli sjuk... Jag vill inte och jag har inte tid!

Fan, fan, fan!

Jag är djupt tacksam över tvättmaskninen... Den har gått varm i helgen. Hur klarar man sig utan tvättmaskin när barnen har magsjuka??

Jag skulle även vilja beställa en storstädning av huset.. Det ser för jävligt ut!

Nu måste jag sova! Ska jobba i morgon... hoppas jag!

Inga kommentarer: