fredag, september 12, 2008

Äntligen helg....

Ännu en arbetsvecka är till ända och vi har äntligen helg igen... Nu är det bara en vecka kvar att jobba, sen bär det av :)

Det blir en lugn helg... eller inte kanske... Vi har inte en död punkt på hela helgen...

I dag hämtades barnen av mamma & pappa. Jag åkte direkt till m&p efter jobbet och hämtade upp mina små guldklimpar. Stannade och fikade en stund bara.

Barnen hade gjort soppa... mums.. Det var lite blandat hopkok av vitkål och diverse kryddor. Mathilda skrattade så hon tjöt...

När vi åkte från mamma & pappa så åkte vi bara förbi hemma en snabbis för att hämta upp lite mat som jag lagade i går kväll. Åkte sen vidare till Veronica & co i Sigtuna där vi skulle äta middag, leka och gosa bebis :)

Micke jobbade, men kom efter ungefär en timme. Bra tajming då Veronica, jag & barnen precis hade ätit färdigt. I och med att det finns en alldeles ny bebis i familjen så äter man i skift, och då kunde papporna äta middag tillsammans efter oss...

Efter ett par timmar med trevligt sällskap så åkte vi hem igen. Barnen var trötta och somnade rätt fort tillsammans i vår säng..

Resten av helgen har vi späckat schema... Mathilda börjar ridlekis i morgon och Melker & Micke ska på simning i morgon förmiddag. Efter det packar vi in oss i bilen och åker till Nävekvarn och hälsar på Å,T & T. Mysigt!

På söndag åker vi hem mitt på dan nån gång, för det är ju simning för Mathilda sen...
Sen är helgen slut... Tjopp!

4 kommentarer:

Sabina sa...

Öhm..........Sa du lugn sa du??=)=)
Ja du, jag önskar så att min helg oxå blir en "lugn " en.
Är aptrött efter att en V har väckt mig säkert en 4 gånger i natt och A två. Shit alltså, det känns som om det är fler än Vera som har spädbarn hemma.
Hoppas ni får en toppen helg.
Kör försiktigt.
Kraaamizzzzar.

Anonym sa...

Vad spännande det lät med ridlekis... Ute i Rävsta el?
Ha en riktigt bra helg & hälsa Å. Kram från oss

Anonym sa...

Hihi, du det lät inte direkt som en lugn helg ..
Hoppas ni får det trevligt. Kul med hästlekis. Berätta gärna hur det var sen efter helgen.

kram kram

Sandra sa...

Sabina:
Såhär vill inte jag ha mina helger egentligen, men i bland blir det så... Det gick bra det med :)

Usch... inte kul med sådär upphackad nattsömn :(

Monkan;
Å hälsade tillbaka :)

Fia:
Hästlekis var jättekul - även om det bara var teori och borstning och så... Jag hade räknat med lite ridning, men så blev det inte. Mathilda var nöjd ändå - och har fått en älsklingshäst :)

Kram på er!