lördag, september 19, 2009

Septemberlördag

En båda bra och dålig dag..

I förmiddags var Micke och Melker på simskola. Det hade gått svinbra! Melker simmade halva kortsidan av bassängen själv..

Jag och Mathilda var hemma. Städning stod på schemat. Mathildas rum såg ut som kriget... Mathilda var inte alls med på noterna, och det blev tjat, tårar och tjafs BIG TIME. Inte alls kul..

Till slut var i alla fall hennes rum och resten av huset städat. Mathilda ville då baka, och det kunde hon väl få göra. Så hon fick baka chokladmuffins.

När vi då hade nybakade chokladmuffins så passade det ju bra att ta en picknick i skogen. Vi gick iväg till skogen där vi har vår cache utplacerad och lät Micke & Mathilda leta upp den. Vi skulle lägga i en laminerad info i den och så kolla lite vad som hänt. Den låg så fint gömt där vi placerat den.. Påfyllning av leksaker hade också skett. KUL! Mathilda tog ett Fia-spel och Melker tog en häst med ryttare, och så lämnade vi i två filmer i utbyte.

Vi satte oss och fikade en bit ifrån, och sen spelade vi fia med knuff. Det gick sådär att spela det i skogen..

Vi blev kvar i skogen ganska länge, då barnen ville leka i kojan som finns där. Dom hade jätteskoj där. Micke och jag plockade blåbär under tiden.

På väg hem från skogen gick jag och Melker förbi hos mamma och pappa en stund och hälsade på.

För övrigt kan jag väl säga att dagen varit rätt fylld av tjat, gnat och tjafs.. Trist!
Hoppas morgondagen blir bättre....


Här hade vi mysigt i alla fall :)
1 kommentar:

josse sa...

har just läst och kollat på er cypernresa! tack! kanske skrev du det ngnstans, men var ni i aya napa? (felstavat jag vet). var där för många år sen. kram.