lördag, september 18, 2010

Vardagslycka!

Både jag och mannen har jobbat mycket de senaste veckorna.. verkligen gått omlott här hemma. Inte kul alls! Men det funkar ju när det är en begränsad tid och man har nått fint att se fram emot inom kort :)

I onsdags jobbade jag hemma och Mathilda kom hem efter skolan. Mysigt! Vi skulle åkt på dans, men den blev inställd då läraren var sjuk. Bra tänkte jag, då kan jag jobba en stund till.. tar bilen ner och hämtar Melker lite snabbt först bara..

Sen tänkte jag om, vi skulle ju såklart gå ner och hämta Melker i stället. Tog med kameran och så gick vi..

Att gå hem från dagis tog oss en timme. Vi gick genom skogen och det var helt fantastiskt underbart.. Jag fick såna lyckokänslor där jag gick och småpratade med mina älsklingar och gick.. Melker fick gå först och gick alla möjliga kringelkrokar och så tittade vi på nägra svampar här och några grenar där och så vidare. Underbart!

När vi sen kom hem och började fixa maten så dök Micke upp. Hade inte räknat med att han skulle komma hem så tidigt, så det blev en överraskning.

Nu fick vi äta middag ihop hela familjen och avrundade med en omgång kortspel innan jag stack iväg på föräldrarmöte. Det blev en riktigt lyckad eftermiddag med andra ord!

I dag runt lunch började en skön känsla infinna sig. Jag kände mig klar med mitt arbete!
Jag var rätt stressad i morse och undrade om jag verkligen skulle fixa det, så den känslan var mycket välkommen.. 

Åkte hem strax efter tre. Pappa hade hämtat barnen, så jag fick lite andrum när jag kom hem. Men jag hämtade upp dem strax efter fem och sen har vi haft myskväll!
Micke är i väg med jobbet i kväll, så han blir väl sen antar jag...

Vackert höstträd på förskolan

Finaste barnen!




2 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

Mysigt att stanna upp och njuta av och med barnen. Att gå kringelkrokar och se saker i nytt ljus. Hoppas du får en fortsatt fin helg. KRAM Jenny

Sabina sa...

Vilket härligt inlägg sandra, det var så att jag satt å log hela tiden. UNDERBARA bilder, helt fantastiskt att det bara kan slå en helt plötsligt att man är sååå lycklig, händer mig hela tiden just nu;)
Skönt att ni kanske kan minska på jobbet ett tag nu.
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama