söndag, januari 08, 2012

Kort veckorresumé

I måndags var jag och barnen lediga.. det blev mestadels hemmamys och pyssel. En snabbis ner till centrum blev det oxå.. lunch på grillen där och en vända på biblioteket.

Tisdag och onsdag jobbade jag och Micke var hemma med barnen. Melker sov över hos Vincent natten mellan tisdag och onsdag och det hade gått bra. Roligt!

I torsdags var vi lediga allihopa och åkte då in till Palatset. Hade även med oss Thyra.
Det var en trevlig dag! Vi provade på instrument, pysslade och spelade in teveprogram bland annat. På väg hem stannade vi till på Sollentuna Centrum och åt tacobuffé.

I fredags blev det en heldag med kökspyssel. Nicklas, pappa och Micke höll på och fixade med diskmaskinsfronten, lister och socklar.. så nu är det näääästan klart i köket. Grejt!

I lördags bakade jag macarons på förmiddagen.. och barnen hade kompisar här. På eftermiddagen åkte vi över till Sigtuna, hem till Krogius. Promenad, bastu, god mat och härligt sällskap. En genommysig eftermiddag och kväll! Tack älskade vänner <3

Macaronbak...


I dag har vi haft en lugn dag. Mest myst runt i pyjamas.. Möblerat om i vardagsrummet på test har vi också gjort.. Ju mer jag tänker efter - ju bättre känns det. Det kanske blev bra ändå.. Vi testar ett tag i alla fall..

I kväll har vi varit hos mamma & pappa och ätit god söndagsmiddag. Vi åt en etiopisk rätt som ha rhängt med sen pappa bodde i Etiopien som barn. Nu var det länge sen vi åt den.. "Abersabått" har vi alltid kallat den, men Doro Wat är väl det riktiga namnet.. Gott var det i alla fall!

I morgon går vi åter in i vardagen.. ska bli skönt med rutiner igen..  Det är även i morgon jag ska starta upp med mitt "nyårslöfte".. det är dags nu...


Vi tittade på Harry Potter i dag - och Melker ritade av honom...

3 kommentarer:

Madde sa...

och Vad har du avlagt för löfte då?!
Mitt är att använda fina motionscykeln ofta, ofta... men sålänge det är vinterväglag ute så får jag hoppa på den stationära inomhusaren....väldigt trist! MEN nyttigt. Kram.

Marianne sa...

Varje gång jag ser dina fina bakverk tänker jag på att du sa att du skulle bli bagare redan som liten, liten.

Hinner jag komma ner och se hur möbleringen blev innan ni flyttar tillbaka :)
Trevligt att vi kan ses på familjemiddagar då och då.

Puss

Josse sa...

Vad kul att få äta etiopisk mat! Blir nyfiken på att din pappa bott där. Säg åt honom att skriva ett gästinlägg i din blogg! ;)

Mja, nu har vardagen kommit igång. Skönt att det är helg nångång ibland också.

Kram.