fredag, november 02, 2012

Tandläkaren

Vi kom iväg lite sent hemifrån och hade svårt att få parkering i Väsby, så det blev till att spurta till tandläkaren.. Kom nån minut sent.. Men fick vänta ändå, så det var lugnt.

In och Melker fick bli fotad med sån där snurrkamera.. Tog typ två minuter och sen var det klart...

Så sen blev det centrum. Lite shopping, fika och lek i lekrummet. Träffade en arbetskamrat som var dör med sin lilla dotter så Melker lekte med henne en stund medan Mathilda gick och kollade kläder..

Handlade på ICA innan vi åkte hemåt. Sen blev det en vanlig fredagskväll.. Jag och barnen i soffan, och Micke satt på sitt håll med paddan..

I morgon åker Micke till Enköping och jag blir hemma med barnen. Vi har inga som helst planer på hela helgen. Så jäkla skönt!!!

2 kommentarer:

Josefina sa...

Ja, kan vara väldigt skönt med plan-fritt!! Vi har också en tom helg framför oss. Snurrkamera har jag aldrig hört talas om ... ! Kram!

Sandra sa...

Ja, det är så otroligt skönt faktiskt!

Snurr-kamera ja.. vet inte vad den heter egentligen.. Men man ställer sig liksom mitt i och så är det en kamera som snurrar runt huvudet och tar foton.. Man kan då se var alla tandanlag finns.. eller hur det nu är.. Båda barnen har nu fått göra det här.. Melker har visst korsbett eller vad det var..