söndag, mars 10, 2013

Helgen svischade förbi

I går var det min födelsedag! Blev härligt firad av barnen på morgonen. De smög upp och sjöng för mig... Jag fick ett paket av dem var. Nya hörlurar av Mathilda och ett turkisk-peppar-skal av Melker. Gullungar ❤

Micke jobbade och vi skulle iväg tidigt på match, så Melker fick vara hos mormor & morfar. Jag och Mathilda drog till Bromma på handbollsmatch. Det var en supertrist hall.. Kall och utan cafeteria... Ville ju ha kaffe.. Hursomhelst så vann dom matchen - 3-18!

Efter matchen åkte vi och hämtade Melker. Vi åkte upp till Sky City för att fika. Melker var hungrig och ville ha hamburgare (jag och Mathilda klämde varsin korv på väg hem från Bromma) så vi startade på Donken. Sen fikade vi på nya RC Chocolat som öppnat i veckan. Mumsigt! Köpte även med en levain hem, men den blev jag lite besviken på. Inte alls så bra som Fabrique eller Gateaus..

Vi åkte hem och solen sken och fåglarna kvittrade så jag satte mig ute en stund. Härligt! Jag njöt och älskade livet just där och då.. Men jag skänkte även en tanke till lilla mormor som just fått en liten hjärtinfarkt.. och så Sabina.. Dom tankarna fladdrar fram och tillbaka flera gånger dagligen och jag tycker fortfarande att det är så sjukt overkligt att den där jäkla cancern kommit så nära. Jag vill inte ha dig i min närhet - så lämna mina nära och kära i fred tack!

Åter till födelsedagen, på kvällen kom mamma & pappa och familjen Krogius. Nicklas, Sandra och Max har åkt till Lanzarote, så dem saknade vi.

Vi åt lite blandat. Jag kände mig ostrukturerad - men det löste sig.. Sen kollade vi på Mello och åt frukt som vi doppade i choklad.

Det blev en mycket trevlig kväll. Paket fick jag ju också... Lakan av Micke & barnen, presentkort på Bagaren & Kocken av mamma & pappa, vin från mormor och koppar av familjen Krogius. Kopparna blev snabbt favoriter i dag när jag drack mitt kaffe!

I dag stod rensning av barnens rum på schemat... Men i stället gick vi ut på promenad och var ute i nästan två timmar. Sen försvann både Mathilda och Melker till kompisar.. och jag njöt av tystnaden. Så det blev inga rum rensade.. och pappershögen jag skulle tagit hand om - den ligger orörd... Som vanligt...

Och imorgon är det måndag igen. Swisch som sagt..

4 kommentarer:

Sabina sa...

Låter som en alldeles underbar helg och födelsedag, precis som det ska vara när man fyller år.

Hm undrar vart man kan skriva under på att cancer kan fara åt helvete......

Stor kram å ha en trevlig måndag

Vera sa...

Tack för en jättetrevlig kväll! Låter som om ni hade en riktigt mysig dag.
Kul att du gillade kopparna.
Kram!

Mon sa...

Härligt att ni var ute i det fina vädret istälet för att rensa där inne...
Låter som bra prioritering!!!

Mysig födelsedag låter det som att du hade oxå!!!

Kram!

Josse sa...

Vilken mysig födelsedag! <3