tisdag, maj 28, 2013

Cypern - Sunwing Family Resort Sandy Bay

ÅAtt blogga varenda dag är helt meningslöst... Våra dagar ser ganska likadana ut allihopa... 

Vi sover till runt nio. Någon går och handlar bröd och sen äter vi frukost på terrassen. Barnen gör lite läxor.. Ingen stress är vårt semester-motto.. Vi är sällan på plats vid poolen förrän runt halv elva-elva. Sen badar vi och slappar i solen... Barnen är riktiga blötdjur och badar mest hela tiden. Melker har dessutom hittat två kompisar; Wille och Adam. 

En stund i havet brukar vi oxå hinna med varje eftermiddag, iaf jag och Mathilda som är havsälskare..

Vårt uppdrag är typ att stänga poolen. Det badas in i det sista...

Första dagen åt vi lunch på La Tasca, pizza. Även middag åt vi på La Tasca - då det var min favorit; Cypriotisk buffé. Gott, men man blev svinmätt alldeles för fort...

Andra dagen åt vi både lunch och middag på rummet. Köpte lite från Delin och gjorde Pastasallad till lunch och köpte La Tasca-pizza till middag.  

Dag tre fyllde mamma/mormor 60 år. Vi åt gemensam frukost på vår altan allihopa och så fick mamma sina presenter. En Paris-resa från pappa och en tavla av Caroline af Ugglas från oss och Nicklas, Sandra & Max. Äntligen fick vi avslöja vårt hemlighetsmakeri :) 

Jag och Melker var hemma hos Caroline för ett par veckor sedan och hämtade tavlan, och samtidigt spelade vi in en Grattishälsning som vi kunde ta med oss hit istället för tavlan.. Det blev riktigt bra, men så på sista kören försa sig Caroline lite och jag trodde mamma fattade, men det var lite långsökt och mamma trodde bara Caroline var förvirrad :)

Nu när hon fick se filmen föll polletten ned :) En lyckad present - och mamma blev glad :)

På kvällen åt vi middag på Fino. Mumsigt!

Fjärde dagen åt vi lunch på Christoffers och middag åt vi på vår altan. Den traditionella Pasta Carbonara-middagen.. 
På kvällen kollade vi på ABBA-showen.. Den var sådär... Melker hängde med sin nyvunna vän Adam.

3 kommentarer:

Mon sa...

Kul att läsa om er resa redan när ni är på plats! Ett stort GRATTIS till mamma din på sin 60-års dag. Och jättekul med tavlan verkligen!
Kram

Anonym sa...

Men så häääääärligt ni har det.

Hälsningen va kanon å tavlan JÄTTE fin.

Kraaaaaaaaam Sabina

Marianne sa...

Tack Monica! Och jag fattade ingenting när Caroline försade sig. Trodde nog att hon blandat ihop Sandra med någon annan körmedlem? Vi är ju totalt ca 1500 i Sthlm och U:a.
Jag blev verkligen förvånad och jätte, jätteglad över presenten och hälsningen.