lördag, september 07, 2013

Lite kul oxå...

Sommaren avslutades med två härliga helger.

Helg ett så åkte Micke och jag in till Stockholm på fredagen. Vi strosade runt och åt god lunch och bara var... vi tog in på hotell och vi åt god middag på Pontus.

Vi åt onödig efterrätt på hotellet. Dumt, jättedumt, när man ätit nyttigt i två veckor. Jag tillbringade halva natten på toaletten. Okul så att säga. No more pannacotta.

Vi sov gott i alla fall till slut, men vi åt en ganska trist frukost. Hotellet var överfullt av triathleter som ätit upp det mesta av frukosten typ...

Vi checkade ut och åkte till Söder och dumpade bilen. Sen gick vi... från Skanstull, till Slussen, till Nybroplan och till Karlavägen och tillbaka till Östermalmashallarna (där vi åt en härligt god och nyttig lunch) och sen till City. Där snabbshoppade vi i en halvtimme innan vi hoppade på en t-bana och åkte tillbaka till Skanstull.

Gick till Vapiano och träffade Marianne & Sebastian med vänner. Åt en god middag där och sen gick till Tele2 Arenas invigningskalas. Det var Robyn, Lars Winnerbäck och Kent.

Vi hade dåliga platser (sittplatser) och ljudet var uselt och jag var på dåligt humör under Robyn. Hörde knappt vad hon sjöng - och när hon pratade hörde jag inte ett smack.

Lars Winnerbäck kan jag inte med, och vi gick ut och drack kaffe under tiden han spelade. Sen fick jag panik över våra dåliga platser och hur sjutton vi skulle fixa att se Kent från dem... Vi försökte smita ned ett våningsplan, men se det gick inte. Vi blev stoppade av en vakt....

Vi skippade våra sittplatser och ställde oss i en gång i stället. Då blev det lite bättre :) När Kent klev på så var allt förlåtet...  Ljudet lät bättre och konserten satt som en smäck... Fick det härliga beskedet att ny skiva är på gång. Tack som fan! Jag gick därifrån med ett leende på läpparna...

Helgen efter var det dags för Popaganda - med huvudnumret Håkan Hellström!
Det blev en favorit i repris för oss, vi åt på Vapiano igen. Dock bara Micke och jag.

Väl på konserten så kunde jag inte hålla mig från att ställa mig längst fram... Fick fantastiskt bra plats och Håkan var helt underbar... vilken glädjekick sommarens sista dag!

Och i veckan fick vi också glädjande nyheter, Håkan turnerar i höst :)))

3 kommentarer:

Josse sa...

Vad mysig er myshelg lät! :))

Och härligt med Kent-konsert. Gött!

Camillas dagar sa...

Låter mysigt! Men va?! Gillar du inte Lasse?
Kram!

Sabina sa...

Mysigt att göra något själva utan kids, även om man saknar dem lite ändå.
Skönt att det ordnade upp sig till Kent, det viktiga liksom.

Tack för idag.

Kraaaaaaaaam