onsdag, november 13, 2013

Veckan då Micke opererades

I I måndags var det dags för Micke att få sin aortaklaff utbytt...

Vi laddade med en fullsmetad helg. Shopping i Täby C (och middag på Vapiano) på fredagen.

På lördagen åkte Micke med Melker till Älvsjö på BMX träningsläger. Jag och Mathilda var hemma. På eftermiddagen var Melker på kalas och jag hängde med - och på kvällen var Mathilda på fest.

På söndagen var det BMX igen, och både jag och Micke åkte. Mathilda var hos en kompis och åkte sen med henne in till Sthlm för match. Jag åkte till Sthlm från Älvsjö för att kolla matchen. Tjejerna vann :))

Mathilda och jag åkte tillbaka till Älvsjö för att hämta upp Micke och Melker. Åkte sen till Solna där vi åt mat på Taco Bar. Sen var det dags att lämna av Micke på KS. Ångest!

Det var en jobbig söndagskväll med mycket tårar och tankar. Båda barnen
somnade i vår säng.. 

På måndagsmorgonen gick det hyfsat. Mathilda var lite orolig. Micke skulle rullas ned på OP 7:30 och det var ungefär i den vevan hon gick upp.

När båda gått till skolan och jag blev ensam så blev det jobbigt. Vid elva åkte jag till Vera på Salongen. Då hade jag grym ångest.. Visste att läkaren kunde ringa när som... 

Vi satte i allafall i gång med brynplock - och då ringer det. Jag flög upp från britsen på nolltid. Läkaren ringde och berättade att allting gått bra.. Då släppte det och tårarna kom.. Vad skönt då att ha en vän att krama ❤️

Efter en stund fortsatte vi, och jag fick fina plockade bryn. Vi tog en lunchpaus då vi gick bort till Södergatan och åt sallad. Sen gick vi tillbaka och jag fick en skön ansiktsbehandling. Härligt!

Åkte hem och pausade en stund. Mathilda kom hem och en stund senare åkte jag och hämtade Melker. Han skulle klippa sig, så vi åkte till Carina på Guldkammen. Det var dax för det långa håret att ryka.. När han sitter där hos Carina så säger han: Dom här två veckorna ska jag pimpa mig. Först klippa mig och sen ta hål i örat. 
Carina säger då att du kan ju ta hål här idag... och så fick det bli!

Jag åkte hem med en kortklippt kille med hål i örat! Ursnygg och utstolt :))

Kvällen gick bra, trots mycket tankar..
Jag ringde KS och kollade att allt var OK med Micke. Det var det..

På tisdagen lämnade jag barnen och tänkte åka upp till jobbet och där ringa KS. Men så hade jag glömt något och åkte hem istället och ringde hemma. 

Då fick jag höra att natten varit jättejobbig, att Micke haft ont och mått illa. Fick prata med honom, men han var rätt borta.. Usch, det var tungt! 

Stannade kvar hemma nån timme och samlade mig innan jag åkte till jobbet igen. Blev bara några timmar där, orkade inte mera. Åkte istället hem till Sandra och åt lunch med henne och gosade med Mio. Mysigt!

På eftermiddagen minns jag inte vad vi gjorde. Kanske körde Melker BMX? 

På onsdagen jobbade jag tills halv ett. Då åkte jag ner och hämtade Melker. Just det, den dagen kraschade min dator och jag fick en p-bot i garaget på jobbet. Det var droppen... Tårarna rann när jag kom ner till skolan. Kunde inte stoppa dem.. Melker började gråta när han såg mig och allt blev kaos. Dessutom blev det tjafs med kompisarna och jag storgrät när vi åkte från skolan. Sen grät jag hela eftermiddagen nästan... Micke mådde fortfarande för dåligt för att ta emot besök.. Jag och barnen åkte ut och fikade och lekte med Sandra, Max och Mio en stund istället.

På kvällen hade Mathilda handbollsträning.

På torsdagen orkade Micke äntligen träffa oss. Vi hamnade i bilköer på väg in.. Trist! Vi var alla lite spända.. Hur skulle han se ut? Hur mådde han?

Han låg till sängs när vi kom, uppkopplad till lite maskiner. Han satte sig upp när vi kom, och kunde med en sköterskas hjälp flytta över till en stol. Han mådde hyfsat!

Vi var väl där en timme ungefär. Det var skönt att få träffa honom!

På vägen hem åt vi middag på MAX, handlade på Maxi och snabbhälsade på hos mamma.

På fredagen var vi urtrötta. Det var skönt att bara åka hem och softa - även om det kändes konstigt att Micke var ensam på sjukhuset...

Vi åt mat, tittade på film och la pussel. Köpte ett 1000-bitarspussel som sysselsatte oss hela den helgen :)

På lördagen så var jag och Melker på BMX-avslutning och Mathilda var på handboll.
Under eftermiddagen fick Micke lämna sjukhuset och åka till Furuhöjdens Rehab i Täby.

På söndagen åkte vi till Täby och hälsade på honom. Åt även lunch tillsammans med honom där. Det var skönt att se honom må bättre, men det var ändå lite jobbigt då barnen var lite uppspelta och Micke inte hade ork med det...

På eftermiddagen hängde Mathilda med lagkompisarna till Gustavsberg och tittade på när dom spelade match.

Det var den veckan det... en ofantligt jobbig vecka på alla sätt. Phew!

3 kommentarer:

Mon sa...

Vilka känslostormar! Skönt iaf att operationen gick bra & att hn nu är hemma igen...
Kram på er!

Vera sa...

♡ ♡ ♡

Sabina sa...

Kraaaaaaaam ❤️❤️❤️❤️