söndag, mars 02, 2014

New York dag tre - hemresan

Sista dagen av vår underbara USA-vistelse...
Vi gick tillsammans och åt frukost på Pret A Mancer. Ett av mina favvoställen!


Gick tillbaka till rummet och packade ihop och checkade ut. Sen tog vi tunnelbanan ner till Soho. Ville kolla in Converse-butiken och Adidas Store. 

Hade gärna gått till Converse tidigare.. då hade man kunnat designa sina egna.. Nu fanns inte tid till det...Hittade ett Hollister oxå.. så Mathilda var såklart tvungen att kolla in det innan vi åkte vidare. 


Gjorde ett sista besök på Victoria Secret, och då passade Micke på att njuta av solen utanför Macys. 
Ja, det var faktiskt riktigt fint väder vår sista dag...Vi avslutade med fika på Starbucks och fotosession på Times Square innan vi tog en taxi till Newark.


Det blev ganska lång väntan på flygplatsen. Och när vi satt där slog klockan (svensk tid) om till 2:a mars - och det var dags att gratulera Mathilda på 13-årsdagen!

Inte jättekul att fira sin födelsedag på resande fot... men det var det ändå värt!

13 år ♥

Flygningen till Oslo gick bra, även om det var segt och svårt att sova. Vi flög över natten, så man hade hoppats på att sova mer än vad vi gjorde...

Vi landade i Oslo runt nio. Sen hade vi två timmars väntan på flighten hem till Stockholm. Pappa lyckades få med oss in i loungen, så där kunde vi sitta under tiden. Superskönt!


Landade på Arlanda runt tolv. Gick snabbt och smidigt att få väskorna och även att få en taxi hem. Var hemma strax innan ett.

Eftermiddagen gick åt till att försöka hålla Mathilda vaken.. hon ville mest sova...  Vi firade henne med några presenter som vi lyckats köpa.. och så åt vi tacos och glass med maränger. Så lite firande blev det...

Summa sumarum - vi är så fantastiskt nöjda med vår resa. Den blev sådär bra som vi hade drömt om - och allt gick som planerat och klaffade... 

Vi kommer definitivt att åka tillbaka... och hoppas att det inte dröjer allt för länge... 

2 kommentarer:

Josefina sa...

Vad härligt !!! Grattis till din söta 13-åring! <3

JoVi sa...

Viken fantastisk resa!! Grattis till er alla i efterskott :) kram