onsdag, maj 07, 2014

Melker NIO år!

Vår lilla kille har fyllt NIO år...  Jisses! Underbara unge :)

Vi firade honom på morgonen med paket på sängen. Han fick en efterlängtad ny sparkcykel, några böcker och lite kläder.

Sen var det skola och jobb som vilken dag som helst... 

På kvällen hade Mathilda handbollsavslutning, men vi andra firade lite.. Köpte en tårta på Coop och mormor kom ner och firade med oss. Även Jonathan kom och åt tårta med oss :)


Kommande helg firade vi Melker lite mera. Fast det var på väg att inte bli nåt alls... Mathilda kräktes nämligen på söndagsmorgonen... Men det kändes osannolikt att hon skulle blivit smittad av magsjukan.. Hon var ensam hemma hela lördagen.. och borde inte kunnat blivit smittad av någon. Kändes mer som något hon ätit...

Vi förberedde Melker på att det nog inte skulle bli något firande, utan vi bjöd i stället in gosedjuren på kalas :) Men - så får vi ändå höra att mamma, pappa, mormor, Sandra, Nicklas, Max & Mio vågar komma. Så det blev kalas ändå - och Melker blev glad. Han hade redan fått present av mormor & morfar när vi var i USA, men fick ändå en Lego-bok nu. Av gammelmormor fick han pengar och av Sandra & Nicklas fick han kläder. Vi hade även köpt present får farmor, en actionkamera som han pratat om så länge.

Mathilda var trött och höll sig undan, men hon piggade på sig framåt kvällen - och ingen smittades.


Inga kommentarer: