fredag, juni 06, 2014

Födelsedags-present av Sandra & Nicklas = Tjejdag

Jag hade fått veta att jag skulle bli hämtad 9:00 och ha tighta byxor, sko med klack och om jag ville ha egen hjälm... Så att vi skulle rida förstod jag ju... Men resten av dagen visste jag inget om...

Sandra hämtade upp mig vid nio, och vi åkte ut på Blåbärsvägen... Där mötte vi Vera! Va?! Skulle hon också med?! Rida?! Wow! Det hade jag inte trott. Vände om hemåt och hämtade upp Vera (som parkerade sin bil hos oss).

Vi skulle rida Islandshäst och under bilresan till Vallentuna så pratade Sandra och jag om vart vi red förra gången och vad det stället hette... Vi kom inte på det... inte förrän vi närmade oss.. Det var ju samma ställe som sist - och det var inte Islänningar - utan det var Westernhästar... med cowboysadel och allt...

Tilldelningen av hästar kändes lite oklar, då dom höll på att ge nykomlingen till Vera som har minst ridvana... Nu fick Sandra honom istället - och det var ju bra. Han fick nämligen ett frispel och hoppade och krumbuktade sig... men det gick bra ändå :)

Vi var ute och red i en och en halv timme, och det var en mysig tur. Vi hade tur med vädret, ridvägarna var fina och alla satt kvar på hästryggarna :)
Efteråt fikade vi lite innan vi begav oss hem mot Märsta igen. Vi stannade till och inhandlade lite lunch, och så åkte vi hem till Sandra och åt där. Sen blev det bubbel i poolen utanför.. skönt - men jag blev alldeles dåsig. Sen blev det plötsligt lite bråttom att duscha och göra oss klara..

Nicklas och barnen kom hem, och körde oss ner till stationen. Där möttes vi upp av Raquel & Helena. Vilken överraskning att även de skulle med in till Stockholm! Kul! Till och med present fick jag av dem - ett fint armband från Edblad.

Inne i Stockholm gick vi och åt libanesiskt. Mycket mat - och mycket gott! Även om det kändes som att vi åt ganska fort så blev vi sittandes ett par timmar..Avslutade kvällen med en varsin drink på Nordic Sea Hotell... (tror jag det var vi hamnade på till slut...).En mycket trevlig och härlig dag! TACK ♥

Inga kommentarer: