måndag, januari 11, 2016

Jullovet fortsätter...

... jag har dock jobbat - men hemifrån alla dagar. Har turen att kunna fördela min arbetstid själv, så då har det varit helt okej att gå iväg och åka skridskor en stund mitt på dagen för att sen jobba på kvällen i stället.

Det har varit himla sköna dagar!

Fast det här var ju på nyårsafton...

Vi har spelat väldigt mycket spel detta jullov. Kul!


Melker har åkt skridskor en hel del...

En morgon åkte vi tidigt till Mall of Scandinavia för att Micke och barnen skulle se Star Wars. Har varit svårt att få biljetter till IMAX, så det fick bli morgonbion.

Jag har inte sett nån Star Wars-film alls, och var inte sådär jättesugen på att sitta på en bio i över 2 timmar... så jag gick runt i centrumet och strosade i stället. Att komma precis vid öppning är kanon... Det är runt lunch det börjar tjocka ihop sig...

Efter bion släppte jag av Mathilda på Solna Station för vidare färd mot Älvsjömässan och Tubecon. Vi andra mötte Marianne & Tiger och gick till O'Learys och käkade lunch. De hade helgbuffé där.. Det fanns hur mycket som helst att välja på, så vi blev minst sagt mätta :)

Efter lunchen åkte Micke hem, medan vi andra kollade lite i butiker innan vi åkte hem till Marianne & Tiger. Där var vi tills dess att vi skulle hämta hem Mathilda och hennes kompisar på Älvsjömässan. 

En ganska folktom galleria precis innan öppning.

Kallt har det varit också... just denna dagen hängde jag med Melker till skridskoisen... 
Jag var stelfrusen efter en timme där..Men det var sagolikt vackert ute!
Sen har vi också varit och hälsat på mormor - som äntligen fått en plats på Ärlinghem.


Och så har jag tränat :)


Jag måste verkligen sammanfatta det här med ett toppen-jullov! Det har varit riktigt riktigt härligt! Även om jag nu när jag jobbar känner att "Fan jag kanske inte borde varit ledig, jag skulle jobbat i stället så att jag låg ännu bättre till" så slår jag bort den tanken. Jag behövde vara ledig och få återhämta mig. Punkt slut!

I dag är barnens sista lediga dag. I morgon ska de upp tidigt igen... kan bli tufft...  

1 kommentar:

Vera sa...

Bra att du tog dig tid att vara ledig! Verkar som ni haft ett toppenlov! Att bara vara och umgås med nära och kära är ett privilegium ♡♡♡