fredag, september 30, 2016

Augusti & September

Augusti avslutades med ett besök på Mall of Scandinavia för mig, Melker, Lucas & Esther. Vi åt pizza på Vapiano, gick runt och kände på varenda gosedjur på Disney Store och avslutade med bio. Husdjurens Hemliga Liv. En mysig dag!

I övrigt blev det en hel del träning, Red Hot Chilipeppers-konsert för mig och Micke.

Hela familjen var också med i Topploppet i Hagaparken. Även mamma & pappa, Sandra, Nicklas, Max & Mio var med. Alla utom Mio & Sandra var och sprang. Jag gick mest dock.. Men det var kul att göra det tillsammans allihopa. Det blir repris nästa år!


I slutet av månaden åkte vi till Cypern. Samma ställe som vanligt, Sunwing Resort Sandy Bay. Direkt när vi kom dit kände jag mig lite tveksam... Vad skulle vi hit och göra? Är vi inte lite klara med Cypern...  Borde vi inte åkt till något nytt stället egentligen? 

Behövdes dock inte många timmar förrän jag kände att detta var precis vad vi behövde. En semester helt utan krav, utan krav på att se något nytt och upptäcka nya platser... Det var fokus på sol & bad och slappande. Melker hittade fort kompisar och höll sig borta i stort sett hela veckan... Vi andra bara njöt.. En del träning blev det också :) 

Det blev en mycket bra vecka - och vi kunde konstatera att vi säkert återvänder om några år :)


Inga kommentarer: