torsdag, juli 28, 2005

En jävla förbannad skitdag - men med bra slut

Att bara vara hemma om dagarna blir ju inte så kul i längden. Mathilda behöver stimuleras. Det är så skittråkigt att hon inte har någon att leka med i närheten. Kanske är det så att jag lider mer än vad hon gör, men visst skulle hon behöva leka av sig med någon annan än mig...

I dag skulle vi då hitta på något, så vi bestämde oss för att åka och bada på Fyrishov, och hela familjen var glada och muntra då vi åkte iväg strax innan elva... Vi hann halvvägs, strax innan Knivsta dog bilen... Den ville inte starta och det var bara att ringa efter Kimmen som var snäll och kom och hämtade oss.

Han körde bilen upp Nicklas och sen körde han hem oss.Vi skulle inte slås ned av detta lilla äventyr utan det var ju bara att åka hem och ta den andra bilen... Slängde i oss lite lunch, och packade in oss i andra bilen. Vad händer då? Jo bilhelvetet funkar inte. Nåt fel med kopplingen, så det går inte att få i någon växel.. Fan, fan, fan!

Vi hade hoppats att bilarna skulle hålla åtminstone ett år till, så jag hinner börja jobba innan det är dax att köpa nya.. Men nu känns det inte så. Hade nyss servat Volvon för 11 000:- och så händer det här.... Vi får nog tänka om, och göra nåt åt bilsituationen nu, för så här kan vi inte ha det!

Jag och Mathilda tog en promenad till mamma & pappa och lånade deras bil. Fram emot kvällen kom vi till slut iväg till badhuset, men det fick bli simhallen här i Märsta i stället. Fast det räckte ju bra det!

Mathilda tyckte det var superskoj att bada! Hon var inte det minsta rädd för vattnet - trots att hon började badningen med att hoppa i vattnet utan simringar... Hon sjönk förståss - men Micke stod som tur var intill och fångade upp henne. Melker tyckte oxå att det var mysigt med premiärbadet!

Efter nån timmes bad kom vi på att vi inte ätit på flera timmar... så vi satte fart och åkte hem och åt middag. Hela dagen blev visst lite sne och kaosig... men som sagt - avslutningen av dagen blev bra i alla fall!

Inga kommentarer: