måndag, juli 18, 2005

Promenadstart & Junibacken

Mathilda hade lite svårt för att sova i går kväll, antar att tankarna kretsade kring besöket på Junibacken... Det tog två timmar från det att vi släckte tills hon sov...

Melker vaknade vid 04:30 och ville ha mat och sen när jag matat honom och gick och la mig igen så vaknade Mathilda. Även Melker vaknade till igen, och sen var det lite struligt att få dem båda att somna igen... 05:30 tror jag klockan hann bli innan vi sov igen...

06:15 slog larmet på min mobil i gång och det var bara att kliva upp igen. Kände mig mer död än levande.... Usch!
Gick i alla fall upp efter en stund, klädde i alla fall på mig och tog på mig joggingskorna och så tog jag mina stavar och åkte hem till mamma och pappa. Det blev en tur i Fårhagen, 50 minuter tog det. Jobbigt - men skönt efteråt!

När jag kom hem sov familjen ännu, och jag hoppade då in i duschen. Mathilda vaknade då jag klev ur duschen, och det första hon sa var "I dag ska vi till Junibacken".
Vi åt frukost och gjorde oss klara och strax efter nio var vi på väg in till Stockholm.

Kvart i tio var vi framme på Junibacken, och då fick vi vänta en stund på Kia, Mattias, Ida & Alexander. När dom kom gick vi in. Mathilda ville inte åka sagotåget, så hon och jag gick i trapporna medan dom andra åkte tåg. När dom andra kom från tåget så blev det först lek vid Villa Villekulla, och sen gick vi ner och tittade på Mamma Mu-föreställningen. Jag satte mig och ammade Melker under tiden. Mathilda som inte ens vågade kolla på Mamma Mu förra gången - vågade till och med krama henne denna gång. Imponerad!

Efter Mamma Mu åt vi mat, och just när vi satt och åt så kom Cattias, Tobias & Samuel dit. Skoj! När vi ätit klart gick vi upp till Villa Villekulla och tittade på Pippi-föreställningen. Sen blev det lite lekande innan vi fick nog och åkte hemåt.

Vi bestämde att Kia, Mattias, Ida & Alexander skulle följa med hem och grilla, så då åkte vi först till Maxi Solna för att handla mat. Det blev en intensiv eftermiddag med fullt stojande, så när kvällen väl kom så var vi helt färdiga hela bunten. Pust!

Inga kommentarer: