söndag, september 10, 2006

Helgen över

Så var även denna helg över... Helgen har som vanligt gått vansinnigt fort.

I torsdags när jag hämtade barnen på dagis möttes jag av en härlig syn. Dom var inne eftersom det regnade så mycket, och småttignarna hade disco. Melker stod och dansade som en tok och var hur lycklig som helst. Jag fick smyga en stund så att han inte skulle se mig och bli störd :)

I fredags var det planeringsdag på dagis, och Micke och jag tog halva dagen var. Jag jobbade förmiddagen och sen efter lunch kom Micke in med barnen (och mamma). Micke fick jobba eftermiddagen medan vi åkte till Junibacken för att leka under eftermiddagen. Skoj!

I lördags så var Micke och Melker och badade på förmiddagen. När dom kom hem så åkte jag och Mathilda först till soptippen för att slänga en massa, och sen åkte vi till Maxi för att handla.

När vi kom hem var det meningen att vi skulle åka till Ikea, men Melker sov ännu. Så vi fick vänta.... Jag och Mathilda åkte hem till M&P för att lämna tillbaka deras bil, och då passade vi på att leka i deras lekpark. Jättekul hade vi :)

Micke och Melker kom inte förrän vid 15:30, så det blev ett sent IKEA-besök, men det blev ju bra det med till slut... Vi har köpt nya sängar! Det blev två stycken 120 sängar. Härligt! Till det ska vi fixa en sänggavel har vi tänkt. Sängarna får vi levererade till nya huset innan v flyttar in. Perfekt :)

I dag var jag och barnen hos mamma och pappa på förmiddagen. Micke var hemma och pysslade lite, och när han var klar så kom han över och fikade med oss. Han tog med sig Melker hem på cykeln, och så åkte jag och Mathilda till simskolan. Det gick ganska bra. Hon är duktig på att ta bentag nu, hon är duktigt på att hoppa från kanten, doppa huvet och så där - men hon blir så fort lat... Hon orkar inte göra övningarna... Svårt att veta hur mycket man ska pusha på.

Det känns som att det är en liten svår period nu. Svårt att veta hur man ska hantera vissa saker... Det här med kompistjafsen, oviljan att städa, obefintliga orken till att träna på att cykla och en massa annat...

By the way - Marit Bergmans nya skiva är sjukt bra...

Inga kommentarer: