lördag, maj 12, 2007

Huligan-unge

För ett tag sedan rev Melker sönder ett fotoalbum för mig. I går köpte jag nya och i morse satt jag och satte in alla bilderna i det nya och började skriva texter till... Nu i kväll så var jag på toa och hör "ritsch...." Ungjäkeln har fått tag på det nya fotoalbumet och rivit sönder även det. Fy så arg jag blev... jag tappade behärskningen och skrek rätt ut till honom så han blev rädd och gömde sig under bordet. Kändes väl inte helt bra efteråt, men jag var så less... En liten stund senare så lyckades han bryta sönder ett lysrör från den nya skrivbordslampan så där fick jag bända bort resterna. Troligtvis fungerar inte den lampan längre... Som grädde på moset så kastade han ett lock på mig som träffade mig mitt i ögat. Skitunge!

Micke är i Enköping så jag har varit själv med barnen i dag och blir det även till stor del i morgon antar jag... Vi har roat oss med att gå en sväng på Rönnvägen där det var garageloppis. Mathilda köpte en docka och så köpte vi en gunga. Melker fick ett gosedjur och en liten väska av dem som vi köpte dockan av. På vägen hem gick vi förbi en gammal klasskompis till mig. Hon stod ute i trädgården och ute var även hennes son som är drygt ett år yngre än Mathilda. Dom fann varandra omedelbart och vi blev kvar en stund. Jätteskoj! Vi lär säkert träffas igen, vi bor jättenära varandra.

Jag hade en sån jobbig känsla inför den här dagen, jag kände mig ensammast i världen - men dagen blev inte så pjåkig ändå till slut.

Skulle försöka natta Melker i soffan, då Mathilda inte ville vara själv (Jäkla MAX som har monster med i sin tevereklam...) men det gick inget vidare. Vi gick upp och la oss i Melkers säng alla tre och det slutade med att Mathilda somnade först, och sen Melker... Mathilda som bara skulle ligga brevid en stund och sedan gå och titta på Melodifestivalen.. Nu ligger dom intill varandra och sover så sött :)

Ska nog gå och lägga mig oxå, det är städdag på dagis i morrn så vi måste upp i tid.

1 kommentar:

Anonym sa...

hihihi ja det är vekrligen härligt med barn ;-)

*kram*