fredag, maj 02, 2008

Fredag 2:a maj - klämdag

Klämdag - Micke jobbade och jag var hemma med barnen. Jag vet inte vem det var som drog vinstlotten egentligen...

Nån vidare värst sovmorgon blev det ju inte, Melker vaknade strax efter sex. Den lilla mannen är inte mycket för att ligga kvar i sängen och dra sig.. så det var bara att studsa upp.

Märkte rätt snart att Melker gott och väl behövt sova nån timme till.. Det blev en gnällig förmiddag! Gnäll-Melle...

Mathilda var inte heller på sitt allra bästa humör, men då hon fick tag på en kompis som ville komma hit och leka så blev det bättre. Linda kom strax innan tolv, och så lekte dom i ett par timmar tillsammans.

Micke kom hem redan vid tolvtiden. Trevligt!

På eftermiddagen åkte vi upp till Maxi och handlade. Mathilda ville vara i Minihuset och Melker bröt ihop för att han inte skulle få vara där.. Såg att det var från 3 år, så jag tänkte att vi testar väl och ser... Vi hann inte mer än till mejerikylen förrän vi hörde "Pling plong.. vi har ett kundmeddelande.. kan Melkers pappa komma till Minihuset". Så gick det med det, men nu har han ju testat i alla fall!

Efter middagen gick vi ut i lekparken och lekte sen stund. När vi var där kom mamma & pappa gåendes. Barnen blev eld & lågor och Mathilda ville så gärna att dom skulle vara med oss och spela spel senare på kvällen. Så mamma & pappa gick hem igen för att äta middag, och sen kom dom tillbaka för att spela spel. Vi började spela "Den försvunna diamanten" och det tog lite tid, och gick inget vidare för Mathildas del. Slutade med att hon bröt ihop fullständigt.. Var länge sen jag såg henne så arg.. Insåg rätt snart att det var läge för nattning för båda barnen, så det fick bli ett kort besök för m&p.

Micke nattade Melker, och jag tog med Mathilda upp i vår säng där vi låg och kollade på Talang tills Mathilda helt plötsligt bara somnade... Brukar aldrig hända att hon somnar medan hon kollar på teve. Hon var trött med andra ord!

Inga kommentarer: