onsdag, april 30, 2008

Valborg

Tänk att det redan är valborgsmässoafton, sista april.. April försvann i ett rysligt tempo..
Micke & jag åkte från jobbet redan vid ett, åkte hem och lämnade bilen och gick sen ner till skola och dagis för att hämta barnen. Det kändes så mysigt att i det varma vårvädret få gå och hämta barnen så pass tidigt... Promenaden hem från dagis blev allt annat än mysig. Den var bara tjafsig och trotsig..

När vi kom hem så var Mathilda arg, arg, arg för att hon ville leka med Gustav. Gustav sa på fritids att han skulle ringa när han kom hem.. Han skulle blivit hämtad 14:30 och 14:45 var Mathilda helt galen över att han inte ringt.. Hon provade att ringa en gång, men fick inget svar. Vi andra var ute, men Mathilda satt uppe på sitt rum och skrek och var arg. Lovely...
Fem minuter senare kommer Gustav och hans mamma gående, och sen var lyckan total. Skönt...

Strax efter fem ringer Linus och vill komma och leka, så Mathilda, Gustav, Melker och jag går och möter honom. Dom hann leka tillsammans en kort stund innan det var dax för Gustav att gå hem igen. Linus stannade kvar medan vi åt, och strax efter middagen kom även mamma & pappa hit. Fixade hallon&blåbärspaj till fika. Gott!

Vid åtta gick Micke upp och la Melker och då smet vi andra iväg. Vi gick först med Linus hem, och sen åkte mamma, pappa, Mathilda & jag ut till Husby för att se på majbrasan. När vi kom dit så började folk åka hem.. vi kom visst lite sent.. men vi vi fick se brasan en stund, och det var ju huvudsaken. Gick sen omkring på kyrkogården en stund och tittade på gravar.. Spännande tyckte Mathilda!

När vi kom hem var det raka vägen i säng för Mathilda. Hon var duktigt trött!

Inga kommentarer: