lördag, juli 24, 2010

Caching i Stockholm & Kent på Långholmen

I torsdags förmiddag så tog farfar med sig barnen och åkte till Enköping över dagen. Micke och jag åkte in mot Stockholm.

Vi åkte först till Liljeholmens galleria där vi snabbshoppade. En väska till Melkers Nintendo, ett par toppar och ett par skor till mig och Micke hittade äntligen ett par nya Peak shorts. Sen tänkte vi logga en cache precis utanför gallerian, men det var så muggeltätt så vi lyckades inte..

Vi bestämde oss för att äta och ta ett par andra cacher och komma tillbaka senare. Vi hittade tre andra cacher som vi loggade. Fick en mysig promenad runt Liljeholmen. Hade aldrig tänkt på att det skulle vara så fint i Liljeholmen som det faktiskt var..

När vi kom tillbaka till Gallerian så var det fortfarande för mycket mugglare. Vi fick lämna cachen ologgade.. Synd!

Tog bilen över till Söder och parkerade på Hornsgatan. Därifrån gick vi till Tantolundens kolonilottsområde där vi tog den första cachen på Söder. Helt fantastiskt vilket sött område! Det var liksom en helt ny värld som öppnade sig...


Sen tog vi ytterligare ett par cacher och sen var planen att fika. Hittade dock inget trevligt ställe, så det blev Seven Eleven.. Tog med oss vårt fika för att sätta oss ute nånstans, men inte där lyckades vi hitta någon mysig plats på nära håll. Vi satte oss på en parkbänk strax innan Västerbrons början...

Åkte sen hem till Marianne & Sebastian för att fräscha till oss lite och få i oss lite mat..
Åt varsin pizza som var grymt god.. strax efter åtta tog vi en taxi till Långholmen för att återigen se vårt älskade Kent.

Vi var rätt sena, och det var MYCKET folk och trångt, så vi fick platser en bit bak. Orkade inte tränga oss fram heller.. börja vi bli vuxna tro?

Låtvalet var fantastiskt, att jag återigen fick höra "Utan dina andetag" live var ju som en dröm.. Men tyvärr så var ljudet kasst... Kent som alltid låter så sjukt bra live.. kändes inget kul. I flera låtar så var basen för tok på hög och överröstade sången.. Det kändes lite surt!
För övrigt var det kanon! Skulle gärna se dem igen i sommar.. men jag antar att det inte blir så...

Efteråt skulle M&S gå vidare, men vi valde att åka hemåt. Tur det.. för hemma låg Mathilda i sängen och grät.. Hon hade inte kunnat somna och vågade inte väcka farfar.. Skruttan.. det kändes inte bra i hjärtat ♥

1 kommentar:

Camillas dagar sa...

Mmm, jag vill också se dem igen och igen och igen. Jag vet inte vad de har som är så beroendeframkallande.
Ljudet var inte bra. Inte alls. Men kent är ju alltid kent. :)
Göteborg kanske?
Nej, det blir långt och bökigt. Hoppas att de gör några sommarspelningar nästa år igen.

Kram kram!