söndag, november 28, 2010

Låst blogg

Jo, i går fick jag då ännu en anonym kommentar. Har inte fått så många - men alla har gjort mig tveksam..
Vilka är det som lämnar dessa kommentarer?
Är det totalt okända människor?
Eller är det folk som finns i min omgivning?
Som läser min blogg regelbundet utan att ge sig tillkänna?

Jag tycker det känns lite läskigt och skrämmande.. och har tänkt på det ett tag.
Vill jag verkligen vara så här öppen?

Jag skriver bloggen för min egen skull, och för att i framtiden kunna gå tillbaka och minnas. Därför vill jag inte heller behöva cencurera mig och tänka på vad jag skriver..

Har tänkt mycket på det här med Mathilda framförallt..  Nu när hon börjar gå själv till skolan, och gå hem själv och så vill jag kunna skriva det. Men det törs jag inte nu.. vill inte att alla ska veta om det...

Hursomhelst, kommentaren jag fick i går var angående att jag äter mycket. Personen i fråga kanske inte har en aning om att jag har gjort en Gastric ByPass och därför äter på det sättet som jag gör nu.

Även om jag vet att jag äter rätt - så tog jag illa vid mig och blev lessen.
Oväntad reaktion faktiskt.. jag trodde inte jag skulle bry mig så mycket nu..
Men men...

Jag har valt att inte skriva om operationen här i bloggen, utan det gör jag i en annan låst blogg.

Det som är lite läskigt - är att första gången jag fick en kommentar, så misstänkte jag av nån anledning en "dagismamma".. Hon är frisk och hurtig och överdrivet pingstvän och har ett företag som handlar om livsstil.. Men under allt det friska och hurtiga så vilar något falskt.. Jag har svårt för henne helt enkelt...

Hursomhelst, hur kommer det sig att en timme efter att jag fått denna kommentar så skriver hon negativt om viktoperationer på sin blogg..  Jag vet inte, men jag ser ett samband..

Jag tänkte tanken att kommentera - men jag skippar det.. Lägger ner helt enkelt.  
Däremot så åkte hon bort från min Facebook ögonaböj :)
Hon är läskig och opålitlig och jag vill inte ha henne i min närhet!

Jag har även klurat fram och tillbaka hur jag ska göra med bloggen. Hade helst velat att det skulle funka med användarnamn och lösenord - men så går det inte till här på Blogspot. Här måste varje läsare ha ett Google-konto och det kan ju tyckas vara bökigt..

Jag har funderat på om jag ska flytta till typ Blogg.se - men det är jag inte så sugen på. Jag gillar Blogspot - det är enkelt och funkar bra för MIG och det är ju MIN blogg.. så vill man fortsätta läsa får man helt enkelt skaffa sig ett Google-konto!

Puss på er!

4 kommentarer:

josefina sa...

Fy vad tråkigt att det ska behöva vara såhär. :( Läskigt med dagismmamn - håller med. Även jag skriver min blogg mest för min egen skull - för att dokumentera för min egen skull, för att minnas och ha koll på utvecklingen. Och så blir det ju ett sätt att få och hålla kontakt med nya och gamla vänner. Tycker man att jag mest skriver en massa skit eller retar sig på det jag skriver, så är det ju bara att surfa vidare till ett annat ställe.

Hoppas att du får tag på den olyckliga personen som skriver elaka kommentarer, så att du kan ta ett snack med henom!

KRAM!! Josse

Unknown sa...

hejhej

ursh jag förstår dej att du låste bloggen om det inte känns bra. Tack för att jag fick fortsätta läsa :) Har förstått att du gjort en sån op och hoppas du mår bra efter den?

Kram kram

Marianne sa...

Nu kom jag ju faktiskt in med mina egna lösenuppgifter. Skumt att det inte funkade från jobbet.
Puss mitt hjärta!

Sandra sa...

Josefina.. ja lite läskigt känns det faktiskt.. men nu känns det tryggt och mysigt att veta vilka som faktiskt tittar in här :)

Maartha.. Vad roligt att du finns kvar här som läsare :)

Jo, jag har gjort en överviktsoperation för sex veckor sen. Jag mår toppenbra! Mycket bättre än jag kunnat drömma om faktiskt.. och 16 kg har jag gått ned än så länge :)

Mamma.. Härligt!

Kram på er!