fredag, november 05, 2010

Torsdagsrapport..

I går blev det promenad till fritids & dagis på morgonen. Skönt väder!
MEN barnen blev "attackerade" av en liten valp... Barnen tycker inte om hundar som hoppar, Melker blev jätterädd och började tokgråta.

Valpens ägare stod typ 100 meter bort och skrek "Det är bara en valp, han är inte farlig".. Jävla kärringjävel helt enkelt! Jag skrek tillbaka till henne "Det spelar ingen roll, dom är jätterädda för hundar!".. Jag var nära att skrika lite argare ord, men höll mig i skinnet..  Fick trösta rädda barn i stället...

Har haft lite dåligt samvete över att barnen får gå på fritids/dagis nu när det är höstlov och jag går hemma. Men jag är ju faktiskt sjukskriven och då måste jag vara hemma och ta hand om mig själv och ge mig tid och möjlighet att vila. Men samvetet gnager ju lite ändå... MEN mina barn har hjälpt mig att lätta på det :) I tisdags hämtade jag dem ungefär en timme tidigare än vanligt, och fick då höra "Kan inte jag få vara kvar LÄNGRE i morgon?" Det är tydligen väldigt roligt nu när det är fritids hela dagarna, och det är ju toppenskönt att höra!

Efter att ha lämnat barnen åkte jag till Coop för att hämta ut ett par paket. Ett med julklappar i och ett med proteinpulver.. 

Strax efter att jag kom hem så återvände även min dator hem. Härligt!
Nu är det bara en massa inställningar som måste fixas till..  Det gick inte så smidigt som jag tänkt mig. Grrr...
Har mycket pyssel framför mig innan allt funkar som det ska inser jag..

Sen var det dags för förmiddagssmoothie. Den avnjöt jag i fåtöljen framför teven. Jag är ju ingen tevetjej.. MEN sen vi fick vår nya digitalbox så har en helt ny värld öppnat sig :) Jag är helt såld.. Bara en sån sak att kunna spela in program & filmer - och styra inspelningen från iPhonen.. Det är ju fantastiskt! Att man sen har ett helt hav av teveprogram att se direkt i sin teve är ju helt fantastiskt det också.. SVT Play, TV4 Antytime och mycket mycket mer..  Och så förståss att man kan spela Spotify från teven.. Det är helt guld! Tack Telia Digital-TV för det!

På eftermiddagen ringde Thyra och frågade om Mathilda ville sova över. Det ville hon väldigt gärna! Hon har peppat för det att göra ett nytt "sova-över-försök" nu ett tag, och nu tog hon chansen att ge det en ny chans!

Jag hade alla telefoner intill sängen i går kväll, beredd på att rycka ut, men det verkar ha gått vägen. Härligt! Jag är så glad för hennes skull!

I dag har jag Melker hemma med mig. Det blir en lugn dag! I kväll däremot blir det full fart, då är det kalas för en av Mathildas kompisar på Barnens Djungel. Melker ska med dit och leka, så jag får snällt sitta där i två timmar...

3 kommentarer:

Telia sa...

Hej Sandra!

Vad roligt att du har upptäckt fördelarna med Telia Digital-TV!

Ha en riktigt trevlig TV-helg :)

Med vänling hälsning
Jens Tornfalk
Telia Kundservice

Mannen i huset sa...

A fast det är irriterande att man inte kan spela in ett program samtidigt som man tittar på ett annat program på tv´n.

Monkan sa...

Hm, INTE ok även fast det e en valp. Hundägare måste verkligen bli bättre på sånt där. Trist!

Självklart ska du bara va hemma & vila upp dig nu innan jobbet börjar igen. Och vad skönt barnen höll med... :)

Trevlig helg nu! Kram på dig & familjen