torsdag, januari 06, 2011

Bilder...

Maartha frågade för ett tag sen om bilder på mig nu, 20 kilo mindre..
Och det kunde ju vara kul att visa tänkte jag, så jag tog på mig samma kläder som jag hade på mitt dagen-innan-resan-nedåt-foto. Det tog mamma på mig samma dag vi åkte hem från Cypern. Dagen efter vi kom hem började min resa nedåt.

Men usch.. det var ju inte alls kul att se dom bilderna..Iofs så är tröjan jag har på mig ett par nummer för stor och inte så klädsam, så den gör det nog värre...

Men sen la jag ihop bilderna och då känns det iaf liiiiite bättre...Nåja... det var det...

4 kommentarer:

josefina sa...

Vilken skillnad! Dom där 20 kilona nedåt syns verkligen. Ditt ansikte kommer fram och armarna ligger invid kroppen på ett annat sätt. Jättebra och jättefin!

ckelly sa...

Det var jätte roligt att du ville dela med dig korten, jag har varit nyfiken men inte vågat fråga, vill inte verka för framfusig. WOW säger jagb bara vilken skillnad. Inte för att du inte var fin innan men du ser ut att må mycket bättre, och det är det som är huvudsaken. Kramar till dig och fortsatt lycka i din framgång!!!!

Unknown sa...

Hejhej

Jaa guud vilken skillad. Jätte fint!! Syns absolut att du gått ner en massa ju. Du har ju fått en helt annan hållning på kroppen nu. :)

Kram Marit

Sandra sa...

Tack för era fina ord!

Ja, Josse, det är ju en sån där klassisk grej - att armarna inte står ut så där dom gör när man är väldigt överviktig..

Tack återigen - jag blir väldigt glad av era ord ♥

Kram!