söndag, februari 27, 2011

Kalas igen

I dag var det kalas igen. För släkten den här gången.

Först kom farfar, Mattias och Ida och Alexander. Dom kom redan vid tolvtiden.
Sen vid två så kom mormor & morfar, Eva & Thordan, Sandra, Nicklas & Max och Frille, Hanna, Alva, Pontus & Elvira. Fullt hus!

Mathilda börjar bli stor nu.. Hon fick mestadels pengar och presentkort i present. Så det var inte många paket att öppna, vilket jag tror hon blev lite besviken för först.
Men några paket fick hon i alla fall, hon fick kläder, en bok och så Melodifestivalskivan. När hon öppnat kuverten och såg alla pengar så tror jag hon kände sig rätt nöjd med det i alla fall..

I ett av kuverten så stod det "Ha det så kul i London" och det var kanske inte helt lyckat..
Grejen är den att hon önskat sig en resa till London i present, och det vore verkligen jättekul om vi hade kunnat åka dit - men vi har inte alls bestämt något om det.

Jag vet inte om det var så att min moster missuppfattat att det bara var en önskan från Mathilda att åka till London, MEN nu tror ju givetvis Mathilda att det är spikat och inför den riktiga födelsedagen på onsdag så hoppas hon nu på att hon kommer att få en London-resa OCH en hamster..  En av sakerna kommer hon att få i alla fall :)

Sandra kände sig inte helt pigg i dag, och ville därför hoppa boxningen. Jag är för feg för att gå dit själv - och ärligt talat så var det rätt skönt att stanna hemma i kväll efter allt firande..


Barnbordet - och här satt jag. Jag fick en Spiderman-servett! Lycka!

Tårta nummer ett - och under tårtan ligger pusslet som äntligen är klart!

Tårta nummer två

Finaste Max & Sandra!

Max provar Mathildas skor - som ursprungligen är mamma Sandras skor.
Max hävdade dock att det var pappas.. Vad vet jag?!

2 kommentarer:

josefina sa...

mysigt kalas - mumsiga tårtot. :P jobbigt när det blir missförstånd med presenter - den eländiga mänskliga faktorn hoppar ju fram ibland. kramar.

Marianne sa...

Oj uppfattades det fel? Det var nog inte meningen. Det kanske var mitt fel då. Eva frågade mig vad dom skulle köpa och jag sa då att hon vill ju åka till London med mamma och då passar ju en slant bra.
Tack för gott fika och trevligt sällskap även om jag var ybertrött efter all anspänning. Puss