måndag, september 12, 2011

Rhodos dag två

Vi la oss tidigt igår, och sov länge. Vaknade strax efter nio..
Jag och barnen gick och köpte frukost, som vi sen åt på rummet. Det var för varmt att sitta ute, så det blev frukost inne.

Strax innan elva var vi insmorda och klara för att gå till poolen. Det är ett stort hotellområde med flera olika hotellbyggnader, och även flera olika poolområden. Vi bestämde oss för den övre poolen idag..

Temperaturen har pendlat mellan 32 och 36 grader idag. Däremot känns det lite kallt i poolen.. Antar att det beror på att hotellet ligger på en höjd och att det ligger så pass öppet. Hursomhelst så badade vi och kollade in omgivningarna. Det fanns två olika Miniland, varav det ena hade "Open house". Det var litet och bara mindre barn där så det gillade inte barnen..

Lunch åt vi på La Tasca och efter det var Mathilda med på "Go and get", en skattjakt. Under tiden badade vi i havet.. Asjobbigt att ta sig i, då det är stenbotten, men när man väl är i är det underbart! Jag låg i en timme..

Sen blev det ytterligare någon timme vid poolen innan vi gick hem till rummet. Åt mellanmål och vilade en stund.. Jag gick ner och tog ytterligare ett snabbdopp i havet..
På kvällen åt vi återigen middag på La Tasca. Inga problem för mig att få barnportion - ett plus!

Vi skulle gått och sett showen, men barnen var för trötta och ville till rummet. Så vi tog med oss mamma och pappa till rummet. Drack kaffe och spelade lite kort.
Vi är alla rätt trötta efter vår första dag i solen, så det blir nog en tidig kväll igen..

2 kommentarer:

Sabina sa...

Låter sååå najs:)

längtar tills nästa år då vi antagligen gör en utomlandsresa vi med;)

Krrrrraaaaaaaaaaaaaamas

Sandra sa...

Mmm.. det var najs!

Härligt.. då har ni nåt nice att se fram emot!

Kraaaam!