lördag, september 24, 2011

Sista dagarna på Rhodos

Även dom var lugna och sköna.. Vi solade och badade... Barnen var med på en skattjakt i Miniland och sen var dom en del på Miniland på eftermiddagarna. Bara hängde där och kollade på film och så.. Skaffade sig några kompisar också.. Härligt!

Sista kvällen blev Melker dålig i magen tyvärr.. Kan ha varit isen han fick i sin läsk till lunchen.. eller nåt annat... Det gick lite upp och ner, och vi gick ändå och åt på Fino. Melker åt inget och humöret svängde.. helt plötsligt mådde han toppen och gick och spelade PS med Micke. Vi hade äntligen bokat en tid i Play & Chat, och han var ju så rädd att missa den...

Dessvärre så kräktes han en gång under spelandet.. Micke gick till rummet med honom. och efter en stund på rummet mådde han toppen och inte ett spår av magont syntes till.. Skönt!

Klockan tolv på söndagen lämnade vi hotellet. Bussresan var inte så lång, men ändå rätt jobbig att åka småvägarna. Både jag och Mathilda mådde illa när vi anlände till flygplatsen..
Först fick vi besked om att flygledarna ville strejka, men inte fått igenom det, så nu maskade dom istället..  Ändå skulle vårt plan avgå tidigare än planerat sa guiden.. Märkligt...

Men när vi väl kom in på flygplatsen så stod det att vårt plan skulle gå 15:15 i stället för 14:00. Så vad guiden pratade om vet jag inte.. Flygplatsen var urusel.. Matubudet var under all kritik och när jag skulle betala för mackorna vi skulle äta till lunch - så tog dom inte kort.. Tur att pappa kunde lösa ut mig..

Strax efter tre fick vi veta att planet var försenat till 16:00..  Vi fick väl boarda runt 15:30 och vid 16:00 konstateras att det inte finns något vatten på planet, så då fick dom jobba för att lösa det. Det var väl löst runt 16:30 ungefär.. MEN.. då hade vi missat vår slot-tid, och nästa tid vi fick var 17:42.. Så det var bara att vänta..  Som tur var fick vi en lucka, och kom iväg 16:45 ändå. Skönt!

Flygningen hem gick bra, och på Arlanda gick det snabbt och smidigt att få väskorna.
Vi var hemma runt halv åtta eller nåt. Här hemma var allt i sin ordning.. sen var det bara att kasta sig in i en kaotiskt arbetsvecka.. Phew!

Inga kommentarer: