onsdag, februari 15, 2012

Berlin dag fyra

I morse vaknade Melker rätt tidigt trots att han somnade så sent igår..

Vi åt frukost och packade ihop våra saker och gjorde oss klara för att gå ut. Även idag var grabbarna rätt ovilliga att gå ut, men till slut fick vi med dem.

Tog tunnelbanan till East Side Gallery. Det är en 1,3 km lång bit av Die Mauer som sparats och konstnärer har fått måla den. Det var rätt mäktigt att gå där längs muren och titta på alla fina konstverk.. Dessvärre var det svinkallt..

Vi hade tänkt ta oss till ett annat ställe sen, men det var så jäkla kallt. Så vi åkte tillbaka hem till lägenheten i stället och stannade där de sista timmarna.
 
Halv fyra sa vi hej då till Marianne, Sebastian & Tiger och gav oss iväg. Tog först tunnelbanan och sen buss sista biten. Gick väldigt smidigt, så vi var på flygplatsen redan vid fyra. Det blev en timmes väntan i gaten, men Melker fick en liten Lego-bil så det blev bra :)
 
Planet blev lite försenat på grund av att det började snöa strax innan vi skulle åka. Hemresan gick jättebra, vi landade tjugo över sju och vid åtta var vi hemma. Skönt!
 
Det blev en mycket, mycket mysig helg med min lilla kille ♥
(Mathilda & Micke hade oxå haft en väldigt mysig helg här hemma)

3 kommentarer:

Mon sa...

Kul att kunna åka iväg så där bara ni två! Mys!!!

Josefina sa...

Tack för att vi fick följa er resa! Mysigt och kul verkar ni ha haft det. Ha en skön helg! Kram.

Sandra sa...

Monica:
Ja, det var det verkligen! Det är nog något jag kommer vilja göra fler gånger.. fast kanske är det Mickes tur nästa gång...

Josefina:
Varsågod - och tack för att du läste :)
Ja, det var en kul och mysig helg. Gillar Berlin!

Kram!