lördag, maj 12, 2012

Tuff vecka

Det har varit en tuff vecka...

Jobb på kontoret i måndags. Fick det första preliminära beskedet om omorganisationen. Fick ett ganska väntat besked. Tårarna kom... Tänk att jag alltid ska gråta...
Vi har ju vetat om det här ett tag nu, men levt i förnekelse en tid.. nu är vi snart där.. Vår kanonhärliga avdelning med vår toppenchef ska splittras. Jag vill inte, vill inte, vill inte!

På tisdagen var jag och ett gäng från avdelningen ute på Maxi Arlanda och jobbade. Det var skönt att vara ifrån kontoret - och att göra det jag verkligen tycker är roligt!

I onsdags hade jag en utbildning för ett gäng butiksmedarbetare i Karlstad. Jag gick upp kvart i fem... Sov sopdåligt natten innan, då jag var så rädd för att försova mig. Vaknade stup i kvarten....

Strax efter fem lämnade mitt tåg Märsta Station... Det var rätt skönt att åka tåg. Låg och halvslumrade och lyssnade på ett gäng nedladdade Christer-avsnitt.

Var fram i Karlstad strax före nio.. Tog en taxi till ICA-butiken där jag skulle hålla min utbildning.
Utbildningen gick fint, och strax före elva var jag klar och åkte tillbaka till Karlstad station. Funderade en stund på om jag skulle köpa en ny returbiljett för att komma hem tidigare, men beslöt mig för att vänta i stället.

Satte mig på Mat & Muffins. Åt en himla god sallad till lunch, och sen hann jag med en muffins till fika oxå... Satt i en härlig hörna med tända ljus.... satt där och läste i nära två timmar..

Ett sånt mysigt café - det är min dröm!

Gick in en sväng på Åhléns och kikade, men sen satte jag mig på nästa café - Carli. Trevligt det med, men inte lika mysigt och rofyllt... Åt en underbart god glass och drack en cappuccino. När jag suttit där i nära en timme så fick jag sällskap. En av marsmammorna som bor i Karlstad tittade förbi med sin dotter! Vi har känt varandra genom nätet i tio år - men aldrig setts innan - så det var himla kul att ses.

Halv fyra gick mitt tåg hem. Satt och läste nästan hela resan.. men jag pratade oxå med min chef som gav mig mera info om omorganisationen och det var inga kul besked, så jag var arg och lessen (även om det inte berör mig direkt) och hade svårt att koncentrera mig på läsningen.

Var hemma vid strax efter sju. Helt slut!

På torsdagen tog jag det lite lugnt och stillsamt på morgonen. Lämnade barnen och gick hem och startade upp datorn, kollade lite mail och drack lite kaffe. Stack sedan iväg upp till Eurostop. Fick äntligen ändan ur vagnen för att gå och ta ett blodprov för att kolla B12-värdet. Skulle gjort det i typ februari...

Stannade sedan kvar uppe på Maxi och jobbade där resten av dagen.
Mathilda skulle köpa en present till en kompis, och eftersom jag redan var uppe på Eurostop så fick barnen åka buss upp själva. Premiär! Det var två stolta barn vi mötte vid busshållsplatsen...

Tog en fika på Maxi tillsammans med Micke och en kompis till honom, och sen gick barnen och jag och handlade. Lämnade sedan barnen med Micke - och själv åkte jag iväg för att hämta mamma. Kördax!

Vi var nu inne på näst sista körrepet innan konserten.. det gick sjukt bra! Härligt.. Antar att nästa gång då kommer gå åt pipan.. det är ju så det ska vara på genrep...

På fredagen var jag på ett uruselt humör.
Jag var arg för att saker och ting onte fungerar som dom ska, men skrev ett långt argt och frustrerat mail angående det. Skönt!

Stämningen på kontoret är sådär.. vi hade ett litet uppsamlingsmöte på avdelningen. Men det är ju som det är, hur fel vi än tycker att det är så blir det som det är bestämt..

Jag var helt slut när jag åkte hem strax innan tre, och jag hade då fattat det kloka beslutet att stryka lördagens utflykt ner till Nävekvar. Jag behövde lugn helt enkelt. Bra beslut!

På fredagskvällen kom mamma, Sandra & Max hit och åt pizza med oss och drack av det hemskt goda Kent-vinet!

Nästa arbetsvecka blir förhoppningsvis roligare..

2 kommentarer:

Mon sa...

Det där cafet får bli ditt nästa projekt... :)

Sabina sa...

Håll ut, el bryt ihop å kom igen som vi säger efter en skitmatch i hockeyn.

Skickar dig styrkekramar i massor såatt denna veckan blir bättre.

Kraaaaaaaaaaam