lördag, januari 24, 2015

Handboll & Snö & O'Learys

Förra helgen var en riktig handbollshelg.
Lördagen hade vi samling 08:15 med Melkers lag för att åka till Åkersberga och spela två matcher där. En slutade oavgjord och en vann de stort, 15-0.Efter matchen skulle vi köpa en present och äta lite snabbt, och sen åka hem till Märsta för att vara med på fotbollsträningen. Men vi bestämde oss för att hoppa fotbollen och i stället för att åka till Täby Centrum . Där kunde vi gå omkring och strosa i lugn takt och köpa present och titta lite. Avslutade med att äta sushi. Mysigt!

På kvällen sov Mathilda hos Alli. På söndagen var det match för Mathilda i Vikingahallen klockan 11:00 så jag åkte dit och kollade. De vann :)

Efter matchen åkte vi hem och åt lunch och pausade en liten stund innan det var dags att åka tillbaka till Vikingahallen. Vi hade hallansvar samtidigt som det var Elitserie-match för damerna. När vårt pass var slut var det dags för Allsvensk match, då herrarna mötte Västerås-Irsta. En stentuff match med mycket tjafs...  Västerås vann till slut med en boll.

Melker som varit på kalas på Lek & Bus kom till hallen för att titta. Träffade sina lagkompisar där och hängde med dem. När vi skulle åka hem hittade han inte sina skor.. de stod inte där han ställt dem. Men sen såg vi dem en bit bort.. han knorrade lite och tyckte det kändes fel.. efter en stund förstod jag att det inte var hans skor. En lagkompis hade tagit fel... som tur var hade jag koll på vem i laget som troligen hade likadana skor, så jag kontaktade dem och mycket riktigt.. de hade Melkers skor hemma. Så vi bytte under kvällen..

Under veckan har det kommit ganska stora mängder snö. Det är vinter på riktigt nu!
I dag valde vi att stå över handbollen för Melkers del då vi hade bokat tid för att fixa nytt pass till Melker. Smidigt att det går att göra på Arlanda numera!

Det gick på bara ett par minuter, och efteråt tänkte vi att vi åker in på Sky City och tar en fika på RC eller Starbucks. Men nä... det var stängt på helgerna.. Trist...


I eftermiddags hade vi bokat middag och bowling med familjen. Familjen Krogius hade haft samma tankar, och vi slog ihop oss. Trevligt!

Åt först och bowlade sedan. Det gick sådär :) Men var kul...

I morgon är det söndag - en tom och oplanerad sådan. Skönt!

1 kommentar:

Marianne sa...

Ja, vad kul det var med Bowlingen. Det måste vi göra igen.