söndag, augusti 02, 2015

Träna

Jag har ganska länge tänkt på det här med att börja träna.. Jag behöver röra på mig och behöver stärka kroppen för att den ska orka bära mig ett bra gäng år till.

Jag har liksom inte kommit så mycket längre än att fundera. Jag har velat se mig som en "tränande människa" - men så har inte verkligheten varit. Jag har inte ens tagit mig ut på regelbundna promenader...

Men första jobbveckan fick jag nys om att Monica skulle kunna hjälpa mig att skaffa ett Sats-kort med ett riktigt bra erbjudande. Jag funderade en kort stund innan jag slog till - och hux flux hade jag köpt mig ett Sats-kort.

Jag tog mig ned till Sats på onsdagen för att hämta ut mitt kort, och samtidigt passade jag på att boka ett PT-pass. Det ingick två pass á 45 minuter, så det var bara att köra igång direkt. Jag bokade in mig till ett pass på fredagen..

Jag var skitnervös när jag åkte ned på fredagen.. men det gick snabbt över - och när jag gick därifrån hade jag köpt mig 10 PT-timmar... Det är liksom lika bra att jag kommer igång ordentligt tänkte jag.

Såklart drog jag på mig en förkylning när jag chockat igång kroppen med tränandet, så sista veckan har det varit klent med träning. Men sen i fredags är jag igång igen :)

Jag har hittills gjort 9 pass på Sats. Jag är fasiken sjukt stolt över mig själv!


Inga kommentarer: