onsdag, augusti 09, 2017

Hemresan

Vi lämnade hotellet runt halv nio och åkte till flygplatsen för att ha gott om tid. Vid incheckningen visade det sig att vi blev prioriterade och fick gå före i incheckningskön, så det gick snabbt.

Vi köpte lite frukost som vi åt i väntan på att planet skulle gå.. men planet blev försenat... och ännu mer försenat. Nästan 2 timmar försenade kom vi iväg. Det blev lite stressigt då vi inte hade så lång tid på oss i New York. Var nästan säker på att vi skulle missa vårt flyg - men det gick oväntat fort i New York och det var inga problem att hinna med planet. Skönt!

Tur att vi fick ett bord.. vi blev sittandes ett par timmar...

Laddning av telefon

Det mesta var svindyrt - men detta tog priset.. denna burk Nutella kostade 4 dollar...


Melkers baseballträ.. fick inte plats i väskan och fick därför åka som hanbagage. 
Blev av med det i säkerhetskontrollen - men fick tillbaka det sen...
Blev tydligen en snackis på flygplatsen

Nu kör vi!

Hej New York

Melker åt dåligt hela dagen, och mådde illa hela flygningen mellan NY och Arlanda.. Han kräktes upprepade gånger, så det blev inte mycket sömn för någon av dem.

När vi landade på Arlanda väntade vi länge och väl på våra väskor. Melker & Mathilda fick sina, men Mickes och min dök inte upp.. det visade sig att dom blivit kvar i New York, men var på väg till Arlanda - fast via Oslo. Irriterande.. Fick åka upp senare under dagen och hämta dem på Arlanda.

Då var vår tredje Floridaresa över.. en fantastisk resa <3 p="">

Inga kommentarer: