onsdag, augusti 09, 2017

Partille Cup

Melker spelade inte Partille Cup i år, men hans lag gjorde det och han ville ju så gärna vara med, så vi åkte ned och tittade ändå.

Vi åkte tåg ned på tisdagen, och åkte bara och lämnade väskan på hotellet innan vi åkte och tittade på de första matcherna.

Pastasallad på tåget

Hotellet var en ombyggd båt som låg i vattnet

Efter att vi tittat på matcherna gick vi en sväng på stan innan vi åkte till hotellet och la oss på sängen och slappade en stund. På kvällen åt vi middag med Janne, Susanna och Lisa på Hard Rock Hotell.

På onsdagen var det tidig match, så det blev ingen sovmorgon. Det var match i Kviberg denna dag. Efter matchen åt vi lunch med Alexander och Ann-Sofi och sen gick vi på Liseberg med hela gänget. 

På torsdagen var det två morgonmatcher, och sen blev det Liseberg igen. 
På fredagen var det slutspel, och det gick oväntat bra. De vann alla matcher och var därmed klara för spel även på lördagen. Det blev till att tänka om för mig och Melker. Vi riskerade att missa sista matchen, då vi hade bokat ett förtidigt tåg hemåt. Bestämde oss i stället för att åka bil hem med Sofie.

På fredagskvällen var vi ett gäng föräldrar och syskon som gick ut och åt på en italiensk restaurang. Mycket trevligt.

Första matchen på lördagen, semifinalen, förlorades tyvärr. Sen var det slutspelat. Vi hade hunnit med tåget, men bestämde oss ändå för att åka med Sofie hem. Ännu en jobbig resa då Melker blev åksjuk och vi fick stanna två gånger för att lätta på trycket..

Det blev en mysig liten minitripp för oss. Nästa år hoppas vi på att Melker får spela, han längtar redan nu!

Inga kommentarer: