torsdag, juli 23, 2020

Student

Årets studenter kommer väl bli historiska, en enormt annorlunda student fick de.
Alla gymnasieskolor valde olika sätt att fira studenten på, vissa inte alls, vissa med utspring i små grupper med få anhöriga på plats och vissa firade anpassat utan utspring.

För Mathildas del var det länge oklart hur deras skola skulle agera, och hur firandet skulle se ut. Till sist bestämdes det att det inte skulle bli något utspring utan att de skulle fira klassvis under en timme. Väldigt snopet för oss som hade hoppats på ett litet utspring i alla fall - men det blev bra ändå i slutändan.

På morgonen skjutsade jag Mathilda, Alicia & Alice till skolan och fick fota dem lite vid skolan i alla fall. Sedan åkte jag och hämtade tårtorna vi beställt och sedan hem för att fixa inför eftermiddagens mottagning. 

Tjejerna var i skolan mellan 9-10. Lite fika, tal & stipendieutdelning. Mathilda fick stipendium för bästa produktion i gymnasiearbetet. När de var klara i skolan åkte de hem till en tjej i klassen och hade gemensam brunch där. Därifrån blev de sedan hämtade med en fin gammal bil som de kördes runt i en stund innan vi alla möttes upp vid Ärlinghem. Vi ville så gärna att mormor skulle få vara med på ett hörn och fira Mathilda. Nu fick det bli en skål på avstånd <3 div="" nbsp="">

Sen åkte vi hem och väntade in dem, de körde ytterligare en sväng i Märsta och då även med Melker & Ida. 

Hemma tog vi emot mamma, pappa, Veronica, Jocke, Thyra, Lucas, Esther, Sandra, Nicklas, Max & Mio och Alice föräldrar. Vi åt tacobuffé och sedan tårta. Senare kom även Elias & Maya.

Strax efter sju drog Mathilda iväg. De skulle till Uppsala och hänga med klassen.
Vi andra satt väl kvar ute till runt 21:30. Då hade regnet dragit in, men vi hade stort partytält så det var inga problem.

Det blev en fin studentdag ändå - trots allt <3 br="" nbsp="">


Inga kommentarer: