tisdag, december 29, 2020

Julen 2020

Även julen blev annorlunda såklart. Det rekommenderades att man skulle fira julen med enbart sin närmsta krets, och därför valde vi i år att bara fira ensamma i familjen.

Efter veckor av mörker, solen visade sig inte på veckor, så var det sol på julafton. Fantastiskt! Efter frukost åkte vi ner till Ärlinghem för att vinka till mormor & önska God Jul. Hon ha tyvärr inte mått något vidare senaste tiden, så vi fick nöja oss med att vinka utanför fönstret.

Sedan åkte vi hem, och  Micke och jag gick en promenad i skogen med Harry. Stannade och fikade lite, och Harry fick leta upp sin julstrumpa. Supermysigt! Vi hann inte med kyrkan, så vi tände ljus i skogen i stället..


Sedan gick vi hem till mamma & pappa och tog åt gröt och skinkmacka i uterummet. Bytte lite julklappar innan vi bröt upp och gick hem igen.


Hemma kollade vi på Kalle, fixade mat och åt ganska länge. Sen tog vi det lugnt en stund innan vi öppnade julklappar. Jag hade varit väldigt snäll och fick en massa julklappar.Det blev en väldigt mysig och skön julafton!

Juldagen och annandagen bjöd på snö. Fantastiskt! 
Tyvärr töade snön bort igen sen, men vi fick njuta av lite vinter i alla fall.


Inga kommentarer: