fredag, juli 28, 2006

Första semesterveckan snart till ända...

Tiden går fort... Första semesterveckan börjar lida mot sitt slut...

Förra torsdagen var vi hembjudna till mamma och pappa på middag. Trevligt! Barnen åt glass till efterrätt..


Mumsigt tyckte Melle :)

Förra lördagen firade vi in semestern med att besöka restaurangen som ligger här intill. Vi har aldrig tidigare gått ditt, och nu efteråt undrar vi varför? Det är en libanesisk restaurang som visade sig vara jättetrevlig och ha ruggigt god mat. En succé helt enkelt. Vi var där tillsammans med Sandra, Nicklas och Lennart. Det blev en trevlig kväll!

I söndags var vi bara hemma. Skönt!

I måndags blev det en tur till Uppsala. Först blev det en sväng på Ikea och sen en svettig lekstund på Nickis. Skoj! Avslutade med handling på Coop.


I bollhavet


Rödblommig och svettig Mathilda i rutschkanan


Lika rödblommig och svettig i en annan rutschkana

I tisdags hade vi Åsa, Thomas och Thindra på besök. Trevligt! Först var vi bara här, och sen gick vi en promenad på eftermiddagen. Gick förbi vårt nya hus och lekte i lekparken där en stund. Sen gick vi hem till M&P för att vattna blommorna. Passade på att bada en stund i poolen då oxå. Superskönt! Lånade bilen hem sen och fixade ordning mat. På kvällen blev det picknicfix och förberedelser inför Mickes kalas.

Micke fyllde år på onsdagen. Det firade vi med att åka till Skansen tillsammans med Mattias, Kia, Rebecca, Ida & Alexander. Hade en härlig dag där! Efteråt följde dom med oss hem, och efter ett tag kom även Mickes föräldrar hit. Vi grillade och fikade och firade Micke. Mattias & Ida sov kvar sen. Tjejerna skulle försöka sova ihop, men det gick inget vidare för Mathilda. Ida somnade som en stock i Mathildas säng, medan Mathilda låg på en madrass nedanför och petade näsan tydligen.. Började blöda näsblod vid halv elva på kvällen, sen hade hon svårt att komma rill ro efter det.


Mathilda uppflugen på tuppen...


... och sen även på en häst....


... och i en slänggunga.


Melker var lite sugen på att klappa en lemur...


... men Mathilda blev rädd och höll för öronen.


Avslutade med en glass!

I dag har vi tagit det rätt lugnt. En sväng på dagis för att vattna, och en badstund hos M&P bara. Sen blev det lek med Emma & Pontus på kvällen.

Nu har vi några hektiska dagar framför oss, sen är det lugnt och stilla igen :)

Inga kommentarer: