söndag, april 01, 2007

Ensam helg

I helgen har jag varit ensam! Efter frukosten i går morse så packade Micke och barnen ihop sig och lite packning och åkte till farmor & farfar i Enköping. Jag hade önskat mig en helg bara för mig själv så jag stannade hemma. Hur knäpp är man när man längtar efter att få vara själv en helg och bara städa och fixa??? Jag ägnade hela dagen i går åt att städa. Städa ordentligt för en gångs skull, i vanliga fall hinner man bara det allra viktigaste. Det var jätteskönt att få städa och sen har det varit fint ett helt dygn! Inga framrivna saker ännu...

I går kväll åkte jag till Kista centrum för att träffa min kära kusin och gå på bio. Jag kom dit en stund i förväg och åt middag där, en nachotallrik blev det. Klockan sju började bion, Nina Frisk. Den var rolig och ganska bra. Inte lika bra som Masjävlar dock (samma regissör)..

Efter filmen gick vi och strosade en stund i centrumet, och sen åkte vi hem var och en till sig. Jag stannade till på Maxi Häggvik och handlade lite på vägen hem. Kul nöje att handla halv tio en lördagskväll :)

Jag la mig halv tolv och sov till nio. Vaknade iofs först vid sex, men somnade om. Vaknade sen givetvis med huvudvärk (precis som Micke förutspått...). Klädde mig och tog en morgonpromenad för att köpa tidningarna. När jag kom ner till Sätuna så hade det inte kommit några tidningar än. Typiskt! När jag kom hem så åt jag en härlig frukost!

Ute är det underbart vårväder - men jag har ändå varit inne större delen av dagen - och det med gott samvete! Jag har fortsatt min städning med att rensa i klädkammaren och datarummet. Samtidigt har jag kikat på en massa gammal webb-tv som jag länge tänkt se.

På eftermiddagen kom mamma och pappa hit och fikade med mig. Blev uppbjuden på grillning i kväll, så när familjen kommit hem så går vi dit. Sen är helgen slut.... Nu har vi en lagom lång vecka framför oss. Bara fyra arbetsdagar, sen är det ju långfredagen och sen är det påskafton och då fyller den lilla killen i familejn två år!

Inga kommentarer: