måndag, september 17, 2007

Morfar, jobb och Kent

Barnen hämtade sig fort efter magsjukan och vi andra blev inte dåliga, så vi kunde tack och lov vara med och fira morfar som fyllde 80 år då vi var borta. Hade varit så himla tråkigt om vi inte kunnat vara med!

I går lekte Mathilda med en kompis hela dagen, och mot slutet så var Mathilda så trött och less. När kompisen åkt hem kände jag på Mathilda och hon var superhet... Feber antagligen. Vi misstänkte att det inte skulle bli något av med måndagens skoldag och utflykt. Mathilda var jättebesviken...

I morse gick jag återigen upp 05:15 för att morgonpromenera. Skönt! Kände på Mathilda innan jag gick, och hon var inte det minsta varm... Märkligt - men skönt! Så det blev skola för henne ändå och vi kunde båda två åka till jobbet.

Har haft en bra första dag på jobbet. Alldeles lagom mycket att göra. Fick dessutom höra att jag fått en liten utmärkelse under förra veckans konferens. Det känns ju kul förstås!

I dag har Kents nya singel släppts! Den fastnade inte direkt, men efter ett par lyssningar sitter den där den ska... som en smäck :)

Inga kommentarer: