lördag, juli 19, 2008

Målardag

Ännu en slapp morgon - med frukost runt tio. Sen åkte jag och Melker till Järnia för att se om vi kunde få tag på en ny skål till matberedaren, men det gick inte... men vi köpte träolja där i alla fall. Melker var fascinerad över maskinen som blandade oljan.. det tyckte han var kul..

Gick vidare in på Coop och handlade lite småsaker. Tänkte sen att vi åker till Rosersbergs Golv för att höra om dom har möjlighet att hjälpa oss beställa hem en ny skål, men där var det semesterstängt. Snopet! När vi ändå var i krokarna så gick vi upp på Ellströms och sa hej till Sabina.

Sen åkte vi hem.. men när jag var på väg upp på uppfarten kom jag på att jag glömt att hämta högtryckstvätten hos mamma & pappa, så det var bara att snurra i väg och hämta den. Hem igen och direkt satte jag igång med att tvätta av altanen.

Lunchpaus

Efter att ha stoppat lite makaroner och köttbullar i magen så gick jag ut och fortsatte. Målade lite på altanen, oljade in golvet, målade en pall, en bänk, ett bord och så ett par omålade plankor på förrådet.. Det var kul att måla!

Micke tog dock över inoljandet av altanen till sist, och jag och Melker gick upp och hjälpte pappa lite med hans iPod. Vi blev kvar i ett par timmar där.

Kvällen har gått åt till packning, vika kläder och kolla på Irene Huss-Eldsdansen.
Nu borde jag sova. Bums i säng...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas ni får det bra uppe i Dalarna nu! Och tack igen för kläderna... :)
Hälsa fam!
Kram kram

Sabina sa...

Det var så trevligt att få bessök av er på jobbet, man kan säga att det gjorde min dag=)
Kraaaaaaaaam