onsdag, augusti 27, 2008

Titta vad jag har fått!Från Sabina fick jag den fina utmärkelsen! Vilken överraskning att få en sån fin utmärkelse med så fina ord så här en simpel onsdag i augusti... Tack!

Meningen är väl då att jag ska lämna den vidare till sju bloggar som jag gillar, och det får bli följande:

Det blev visst lite fel i räkningen där... men så fick det bli :)
Jag tycker nätet är så himla fantastiskt och det är häftigt att man kan knyta så mycket kontakter, och några av dessa här ovan är såna som jag följt och haft lite kontakt med då och då under mina snart åtta år på nätet... Det är lite coolt :)

I dag har jag jobbat hemma, men inte varit så rasande effektiv precis... Åkte över till Veronica & Jocke på lunch. Kom hem fyra timmar senare, och sen var den arbetsdagen slut :)

Men det var så himla mysigt att bara sitta i lugn och ro och prata - och framförallt att få gosa med det där lilla, lilla söta livet.. Det är så fantastiskt så att jag blev alldeles tårögd! Det är fascinerande att man kan vara så liten - och så perfekt... Magiskt!

Vi har ingen bebis längre. Melker är verkligen en stor kille nu och vi är fortfarande helt fascinerade över att han fixade det där med nappslutandet så galant. Nu nämner han aldrig nappen längre. Skönt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen! Får jag en. Vad gulligt av dig. Då ska jag se om jag lyckas lägga in den hos mig.
Puss på dig

Anonym sa...

Gulle dig! Precis vad jag behövde en sån här dag :)

Kram! ♥

Anonym sa...

Ohh har du träffat sötnosen nu, mysigt. :) jag & Noah ska försöka ta oss dit nästa vecka & hälsa på. Tack säger jag oxå! Tycker ju om din blogg oxå.. Kram på dig

Anonym sa...

Å, tack snälla - vilken bra start på dagen! KRAM!

Sandra sa...

Vassegod allihopa :)
Kul att kunna glädja er!

*kram*

Anonym sa...

WOW tack!
Har inte sett det förrän nu!
Tack också för dina ord i min blogg om Jakob.
KRAM ♥