lördag, mars 07, 2009

Åttaårsdagen!

Mathilda vaknade halv sex på sin födelsedag. Jag var alldeles väck och sa åt henne att sova ett par timmar till. Fick för mig att det stod 03:30 på klockan.. men så var det ju inte.


Vet inte om vi slumrade till en liten stund sen, men vi gick i alla fall upp 06 för att hämta presenterna. Mathilda vill absolut inte att vi sjunger för henne, så vi gav henne bara paketen. Melker var lika exaltherad som Mathilda och hjälpte till med öppnandet.


I första paketet låg en dagbok med lås och i det andra låg det ett Nintendo DS. Mathilda tittade frågande på oss och undrade om det verkligen var ett riktigt spel som låg där i. Hon blev alldeles salig när hon förstått vad hon fått.. I sista paketet låg ett DS-spel.


Micke stack i väg tidigt och jag lämnade barnen och åkte sen vidare till Solna.

Men det blev en kort arbetsdag för mig. Åkte hem igen redan efter lunch, då jag lovat Mathilda kortdag. Hämtade henne på fritids vid ett, och då följde även Emma med oss hem.


Jag hade fått en kasse med Bratzdockor och kläder av en arbetskamrat. Det blev stor succé när jag gav den till Mathilda.. Hon räknade till 14 dockor.. så hon var i himmelriket :)


Jag jobbade ett par timmar medan tjejerna lekte, och sen när det var dags att hämta Melker så åkte vi även och lämnade Emma.


Micke kom hem vid fem och då fick Mathilda de sista paketen. Ett till spel, kläder och kärleksmysteriet fick hon.


På kvällen kom mamma & pappa hit och åt middag med oss. Mathilda hade som sagt önskat sig köttbullar, potatis, lingon och ärtor.. så fick det bli.


Vi var alla rätt slitna på kvällen, så det blev en snabb nattning den kvällen!
Summa sumarum så var det en lyckad födelsedag för Mathilda. Hon var övernöjd :) Härligt...Här har hon precis fått dockorna...

Det blev ingen tårta - det blev glassbåtar... Extremt otippat, men jag fick ett ryck och köpte såna :)

3 kommentarer:

Sabina sa...

Vilken härlig bild på Matilda =) Kan riktigt känna glädjen=)
Låter som om hon hade en toppen dag.
Kramkram å trevlig helg.

Anonym sa...

Jättegod mat fick vi och det var alldeles utmärkt med glassbåt i stället för tårta.
Puss

Anonym sa...

Grattis till stora tjejen i efterskott! Hon verkar ha haft en riktigt bra födelsedag/firande! Fin tröja har hon på sig också.