söndag, mars 15, 2009

Jisses så spännade!

Vilken spänning det var på Mello i går!
Har aldrig (vad jag minns i alla fall...) varit med om en sån otippad festival och så spridda röster från juryn. Kul och spännande!

När det var dom högsta telefonrösterna skulle delas ut kunde jag inte sitta still i soffan längre. Det var så otroligt spännande... Skulle Caroline ta hem det???

Så blev det ju inte, men hon hamnade på en imponerande andraplats! Hur coolt som helst!
Visst hade det varit kul om hon vunnit, men ska jag vara egoistisk så var det här det bästa för oss! Hade hon vunnit hade vi fått klara oss utan henne vid fler tillfällen i vår, och vår konsert i Berwadhallen hade blivit tvungen att flyttas fram. Nu antar jag att vi kör 10 maj som planerat!
Dessutom finns ju alltid risken att man vinner, och floppar och får en massa skit á la Martin Stenmarck. Det är jag glad om Caroline slipper..

På onsdag kommer hennes nya skiva. Köp den vettja!
Sen kan man gå och se henne på Rival 9:e april. Gör det vettja!

I dag har jag rethosta som sjutton. Ska det vara min tur att bli sjuk nu?
Vill inte, vill inte, vill inte. Har varken tid eller lust..

I jobbångestfrågan börjar jag närma mig ett beslut...


By the way, Mathilda och Micke var ju i Globen och såg det live i går. Det hade varit spännande och dom hade bra platser - men var lite störda över kamerorna som var i vägen...Artisterna i Green Room efter Malenas segerMathilda iförd hörslekåporna :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja. jedrans vad spännande det var. Kul för Skruttan att få vara på plats i går. Och ja, jag har beställt hennes skiva och ja, jag ska ju gå på konserten. Hihi.
Puss & kram

Anonym sa...

Hej Mathilda
Var mamma avis på dig som fick vare
på Globen och titta?
Hälsningar från morfar i Taiwan.