onsdag, maj 27, 2009

Fylla mormor...

I dag fyller min älskade mamma år! Vi har firat henne med restaurangbesök nu på kvällen. Mamma, Micke, barnen och jag åkte till Greken i Knivsta tillsammans, och en stund senare dök även Sandra, Nicklas & Max upp. Pappa var på väg hem från Holland så han fick inte följa med..

Vi åt smarrig mat och hade en trevlig kväll. Tack för det mammsen!

I morse när vi lämnade Melker så hade han sagt så här till fröken: "I dag fyller min mormor år, och i kväll ska vi gå på restaurang och fylla mormor..." Jag fick dementera till fröken och säga att det var väl inte direkt aktuellt just att fylla mormor.. Hi hi!

Fast iofs, hon var nog rätt full i magen av mat när vi åkte hem - så på sätt och vis hade han ju rätt..

Nu ska jag nog gå upp och ta bort mitt lila nagellack som jag kladdade på för en stund sen. Är så stolt över att jag slutat bita på naglarna och nu fått liiiite längd på naglarna.. men just det här nagellacket kanske har lite fjortisvarning.. eller så låter jag det vara kvar. Vilka svåra beslut man måste ta hela tiden...

3 kommentarer:

Marianne sa...

Tack själv. Ja, nog var magen full alltid. Men det var också den enda fyllan... knas Melker.
Puss

Vera sa...

Trevligt med resturangbesök. Det var roligt sagt av Melle att han skulle fylla mormor :0) Min mor fyller ju idag och i Lucas kontaktbok stod det att han sagt till fröken att han minsann hade ett jättestort paket till mormor innehållande en....rakapparat. Hon hoppades att det inte stämde ;)
Vad bra att du håller dig från att bita på dina naglar! Duktigt! Kramen!

Fresia sa...

Trevligt att "fylla" mormor på Grekens. De har så god mat där och man blir verkligen proppfull.

Det där med beslut är knepigt alltså. Vissa är väldigt svåra att fatta som tex nagellack.
Man måste ju tänka på vilka kläder man brukar använda, om man ska gå på ngn tillställning snart och vad som passar då etc etc. Så jag förstår din ambivalens....
Angenäma ambivalens:)
kramen