söndag, januari 17, 2010

Helgen

I måndags så kändes den här veckan oändligt lång.. Hur skulle man fixa at jobba fem dagar i sträck? Men det gick undan och så vips var det helg..  och nu är helgen redan slut. Märkligt!

I går jobbade Micke, och barnen fick hit kompisar att lajja med. Jag roade mig med att städa under tiden.. Försökte organisera i barnens garderober, men jag antar att det var helt i onödan. För om ett par dagar lär det vara lika roligt igen... Barnen är väldigt bra på att dra fram kläder och sen knöla tillbaka dem i, smutsiga och rena i en enda härlig röra..

På kvällen gick vi hem till mamma och pappa och åt middag, och spelade spel. Vi hade en väldigt trevlig kväll!


Melker satt och skrev lite..





I dag har jag varit väldigt effektiv..
Varit på Coop och hämtat ut ett H&M-paket, varit på återvinningscentralen och kastat skräp, tvättat bilen, tankat bilen och så har jag varit på Stinsen och intensivshoppat.

Köpte två toppar till mig själv, lite kläder till barnen och lite lotion och mojs från Body Shop. Gick lite spontant in på nagelsalongen där och fixade nya naglar också :)



Känns väldigt ovant och skumt... Mina naglar är väldigt nerbitna och fula, så det blev väldigt långa tippar... Mittenfingret/nageln, som jag skadade som liten, ser lite puckad ut.. Men men...

I morrn ger vi oss in i en ny arbetsvecka, och snart är det helg igen.. då är det dags för Maggans lyxweekeend. Härliga Magdalena har ringt runt till alla som ska med, och hälsat oss välkomna! Jag blev rätt snopen när hon ringde häromdagen :)
Jag ser verkligen fram emot det... men jag är lite (mycket..) pirrig också :)


5 kommentarer:

Marianne sa...

Vill också ha såna naglar. Jag ska fixa det! Usch ja, vad veckorna rusar fram. Synd att även helgerna går lika fort. Kan inte fatta hur det kan kännas så. Förr kunde ju veckorna snigla sig fram, men aldrig nu!
Puss på dig.

Josefina sa...

Vilka snygga naglar! Har en hemlig dröm om att kunna ha halvlånga naglar med snygg målning. Men i mitt jobb där jag masserar etc måste jag ha kortkortkorta naglar! :)

Stefan sa...

Hej
Hoppas ni får trevligt på er lyxweekend!
hälsningarfrån pappa iHolland

Sandra sa...

Mamma... ja, du får hänga med nästa gång jag ska dit!

Visst är der märkligt (och läskigt..) det där med tiden som springer.. Som nu till exempel.. Jag skulle ju sovit för länge sen...

Josefina.. Tack! Jag är rätt nöjd, även om dom kanske ser lite onaturliga ut.. Men de är allt lite bökigare med långa naglar, men jag börjar vänja mig...

Pappa.. Tack tack!

Sandra Ö sa...

Ååååhhh, vad avis jag blir på dina naglar! meddela om de sitter bra, då hänger jag på eftersom min tjej e mammaledig. Ha så mys i morgon! Kramkram