lördag, mars 20, 2010

Barnfri helg

I går var barnen på Victors kalas på Barnens Djungel. Micke och farfar (som varit och gästjobbat på Maxi ett par dagar och då sovit hos oss) hämtade barnen. Barnen följde då som planerat med farfar hem. Det hade varit lite upp och ner tidigare i veckan om huruvida dom skulle följa med farfar hem eller inte. Mathilda ville inte till en början, men sen velade hon fram och tillbaka.. Hon har ju haft det lite jobbigt med att sova borta..

Men hur som helst, sista budet var att hon verkligen ville, så därför åkte dom med farfar hem. Jag och Micke åkte hem och åt varsin hämtpizza :)

Sen blev det Så ska det låta och nagelfix för mig. En slapp kväll..

I dag blev det sova länge och sen långfrukost på det!
Sen åkte vi iväg till Sigtuna för att köpa en klarinettbok till Mathilda. Passade även på att slutföra en multicache där och såklart köpa med oss lite gofika från RC Chocolat :)

Sen åkte vi hem och slappade i ett par timmar. Strax efter fyra begav vi oss i väg in mot Stockholm. Det var dags att utnyttja Mickes 40-årspresent. Han fick ett presentkort på LiveIt och nu hade han valt "Spökvandring med middag".

Vi samlades utanför slottet vid sex och gick en vandring med en guide som berättade spökhistorier och under tiden dök det upp en del spöken :) Himla kul var det faktiskt! Men jag har fortfarande svårt att förstå hur man kan bli så rädd när man är förberedd.. *ler* Jag gick på helspänn hela tiden, och i slutet så kände jag att jag stod med uppspärrade ögon och var livrädd.. Sen skrattade jag lite åt mig själv...  

Änder på isflak vid Strömmen

Vår guide

En pestsjuk krälar i en gränd

Ett spöke utanför en butik...

När vandringen avslutades så var det middag på Restaurang Stortorgskällaren, där vi bjöds på spökmeny. Kräftskagen till förrätt, majskyckling med parmesanbakad potatis & örtbakelse och creme brulé till efterrätt. Det var gott!

Sen åkte vi hemåt och här sitter vi nu!
Ska snart lägga mig och läsa och njuta av att vi har sovmorgon i morgon igen :)

Sen ska det bli skönt att få hem barnen igen.. Nu längta jag efte dem ♥

4 kommentarer:

Marianne sa...

Men åh, vad kul. Det där skulle jag också vilja göra.

Jenny Bergvall sa...

Låter som en bra helg. Snart får du krama barnen igen ;-)

Sabina sa...

Men shit va roligt det där lät, jag hade nog i ju för sig gjort på mig;)
Hehehe. kramkram

Sandra sa...

Ja, det var riktigt kul!
Kan jag rekommendera!

Kram!