lördag, oktober 16, 2010

Cypern hemresan - 4 oktober

I morse klev vi upp strax innan åtta. Klädde oss och gick iväg för att checka in väskorna. Det tog en väldig tid i år, det brukar ju gå snabbt och smidigt, men tog nog närapå 50 minuter denna gång. Barnen träffade på Benjamin och Adrian och satt och spelade med dem. Det är barnen vi träffade på Kolmården förut, och nu har vi varit på samma hotell i en vecka och först idag leker dom med varann..


Efter att vi lämnat väskorna så gick vi och åt frukost. Åt av frukostbuffen som vi alltid gör sista dagen..

Sen gick vi ner till poolen för att ta sista doppen.. Jag gick även ner till havet och snorklade en sista gång..


Ett försök att efterapa en bild vi tog för två år sedan :)

På samma plats 2008
(undrar varför i hela friden Mathilda hade strumpbyxor då???)

Barnen gick runt och sa Hej Då till sina kompisar som skulle åka hem senare

Melker och jag gick tillbaka till rummet strax innan elva och efter en stund kom även de andra.Vid tolv lämnade vi rummet och gick och satte oss för att vänta på bussen.Ganska precis 13.00 lämnade bussen Sunwing. Det var rätt lite folk i bussen så vi kunde sprida ut oss längst bak. Skönt!

På Cyperns nya flygplats gick det snabbt och smidigt. Vi åt lunch och handlade och sen satte vi oss för att vänta på avgång. Vi blev en timma sena.. Men det gick rätt smärtfritt ändå, barnen satt och spelade tillsammans med Benjamin och Adrian.

Flygresan gick alldeles utmärkt. Sista timmen satt Benjamin hos Melker och lajjade.
Vi landade ungefär 19:40 och sen tog det väl en timme att få väskorna ungefär.
På väg hem stannade vi till och handlade lite mat, och sen var vi hemma strax efter nio.
Skönt! Borta bra - hemma bäst :)

Nu i november påbörjas en ombyggnad av hotellet på Cypern, den beräknas klar våren 2012. Så nästa år blir det ingen resa till Cypern i alla fall.. Det hade det säkert inte blivit ändå, för nu börjar vi känna oss lite mätta..  men vi åker säkert tillbaka snart ändå.. nu vill man ju liksom se hur hotellet blir efter ombyggnaden :)

Om vi åker nästa höst är jag sugen på Egypten.. drömmer om att snorkla i Röda Havet!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu har jag läst om två veckors souvlakiätande och barnshower. Hade du och din man någon vuxentid tillsammans alls? Kanske lite fläskspett i sängen?