lördag, februari 22, 2014

Florida dag åtta - resedag

I natt regnade det rejält - och vi väcktes av regnandet på morgonen.

Regnet öser ner

I dag var det dags att lämna huset och åka vidare. Först en husesyn....

Entré/matrum

Köksbordet

Köket

Vardagsrummet med utgång till poolen

Här bodde Micke & Mathilda

Här bodde Melker & jag


På väg ner till Fort Myers skulle vi stanna till i Clearwater. Det skulle inte ta så lång tid på pappret, men det tog längre tid än vi trott...


Cool chaufför

Vi stannade till på J&R som är USAs största BMX-butik. Kul att se! Melker fick trampor i förskottspresent av mormor & morfar, och så köpte han handtag - och dessutom fick han en gratis tröja!


Åkte sen vidare till Clearwater Beach. Kom dit väldigt hungriga så det blev stopp på första bästa - Mc Donalds. Där blev jag så jäkla sur för att tjejen i kassan förstod inte ett ord av vad jag sa.. Döv? Hur svårt kan det va? Sååå dålig engelska pratar jag inte! 

När vi ätit så gick vi ut på beachen. Vi hade inte så mycket tid på oss, skulle bara snabbtitta.... Men Åhhh! Vilken fantastisk beach! Wow! Att gå i sanden var som att gå i potatismjöl... Det var så rent och fint och alldeles fantastiskt. Badade fötterna lite innan det var dags att bege sig. Hade gärna stannat längre!

Åkte vidare kustvägen ned mot Fort Myers. Många fina vyer längs med vägen. Lycklig!
Runt åtta var vi framme i Fort Myers och Sanibel Harbour där vi skulle bo. Det var mörkt när vi kom fram, så vi såg inget av omgivningen.. Men lägenheten var fin!

Mamma, pappa och jag åkte och handlade lite mat medan Micke &barnen gjorde sig hemmastadda.

Vi åt mat i lägenheten och sen blev det ganska tidigt i säng.

Inga kommentarer: